Rondleidingsystemen te huur en te koop

Axitour verkoopt en verhuurt audio communicatiesystemen voor rondleidingen. Of het nu gaat om om een City Tour, een fabrieksrondleiding of een rondleiding in een museum. Daarbij hebben wij een grote voorraad van audiosytemen, waardoor wij altijd een oplossing kunnen bieden.

Als gids van een groep mensen bent u niet altijd even goed verstaanbaar; dit kan komen door de grootte van de groep of omgevingsgeluiden. Om dit in goede banen te leiden biedt een simplex of duplex communicatiesysteem uitkomst. Axitour heeft diverse communicatiesystemen en oplossingen voor ieder type rondleiding; binnen of in de buitenlucht, voor kleine en grote groepen mensen en voor zakelijke als recreatieve doeleinden; voor ieder type event hebben wij een communicatiesysteem.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

axitour-communication-systems-communicatie-systemen-city-tours-stadsrondleiding
axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen
axitour-communication-systems-communicatie-systemen-rondleidingen

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen. (klik op de foto voor meer informatie)

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.”
– Corrine den Dekker, HAK

Axitour AT-300 audio communicatiesysteem ingezet tijdens ‘De Vroege van Gogh’ tentoonstelling in Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller museum in Otterloo heeft tijdens de tentoonstelling ‘De Vroege van Gogh’ gebruik gemaakt van het Axitour AT 300 systeem. Deze fluisterset zorgt ervoor dat iedereen de informatie goed kan horen en de rondleid(st)er niet zijn of haar stem hoeft te verheffen. (klik op de foto voor meer informatie)

“Wij zijn erg tevreden over de fluistersets, ze hebben een goed bereik en zijn zeer gebruiksvriendelijk.” – Angeline Bremer, Kröller-Müller Museum

Baptistengemeente Arnhem-Centrum gebruikt Axitour AT-500 communicatiesysteem voor simultaanvertalingen kerkdiensten

De baptistengemeente Arnhem-Centrum maakt gebruik van het Axitour AT 500 systeem voor het simultaan vertalen tijdens de kerkdiensten. Door het te vertalen van de dienst kunnen meer mensen onderdeel zijn ervan. Het AT 500 systeem maakt gebruik van het zogeheten simplex systeem. (klik op de foto voor meer informatie)

“Als vertaler ben ik erg gelukkig met dit systeem. De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om makkelijk het systeem uit te breiden maakt het een goede structurele oplossing voor simultaan vertalen in de kerk” – Marrie Boshuis, Baptistengemeente Arnhem-Centrum

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem

Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour. (klik op de foto voor meer informatie)

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Segway City Tours Amsterdam gebruikt AXIWI voor gastvrije en veilige city tour

Segway City Tours Amsterdam is een bedrijf dat rondleidingen geeft door Amsterdam met de hulp van zogeheten Segway’s. Zowel de gids als de toeristen zijn uitgerust met het AXIWI communicatie systeem. Door de duplex systeem kan de gids via het open kanaal zijn verhaal vertellen en de toeristen kunnen vragen stellen. Achterop rijdt er nog een begeleidende gids die via het systeem verkeersinstructies geeft zodat de rit zo veilig mogelijk verloopt. (klik op de foto voor meer informatie)

“Wij zijn erg tevreden over het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem draagt bij aan een veilige en gastvrije Segway city tour door Amsterdam.”
– Peter Bakker, Segway Tours

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

 

Verhuur

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice