Over Axitour Communication Solutions

Bij Axitour Communication Solutions geloven we in het verbinden van mensen door duidelijke communicatie met als doel de beleving te vergroten. Goede communicatie met elkaar lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Axitour biedt diverse communicatie-oplossingen om mensen en groepen direct, gemakkelijk en draadloos met elkaar te verbinden.Wij zorgen ervoor uw initiatief of event leuker, veiliger, duidelijker en gastvrijer wordt.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Verkoop én verhuur van communicatiesystemen

Axitour Communication Solutions is leverancier van draadloze communicatiesystemen zoals audio communicatiesystemen en gps systemen. De communicatiesystemen zijn onder andere in te zetten voor communicatie tijdens rondleidingen, toertochten, congressen, vergaderingen, sport, simultaan vertalingen en calamiteiten. Axitour heeft dan ook vele klanten die onder andere actief zijn in: toerisme, amusementssector, industrie maar ook diverse hulpdiensten. Door op onderstaande link toepassingen te klikken vindt u verdere informatie over de te gebruiken  apparatuur bij uw toepassing.

De draadloze communicatiesystemen zijn te koop en te huur.  Voor het kopen of  huren van een gps systeem of audio communicatie systeem biedt Axitour een passende oplossing. Tot slot leveren wij diensten zoals bijvoorbeeld bij de uitgifte van de systemen, projectmanagement, het inspreken van audioteksten en maken van video opnames.

axitour-axiwi-at-320-communicatiesysteem-sport

Exclusief leverancier AXIWI communicatiesysteem

Het AXIWI rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het AXIWI systeem beschikt over 4 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

Het communicatiesysteem is in te zetten voor communicatie tijdens rondleidingen, toertochten, congressen, vergaderingen, sport, simultaan vertalingen en calamiteiten. In de sport wordt het communicatiesysteem voornamelijk gebruikt tijdens coaching en door scheidsrechters om een wedstrijd te begeleiden. Sinds 2015 fluiten de topscheidsrechters van het Nederlands Koninklijk Korfbal Verbond (KNKV) en het Nederlands Handbal Verbond met het communicatiesysteem van AXIWI. Het communicatiesysteem is daarbij geschikt voor zowel de binnensport als de buitensport, doordat het systeem stof- en spatwaterdicht is.

Door de vele gebruikstoepassingen van het communicatiesysteem bedient AXIWI met haar communicatiesysteem diverse klanten uit zeer uiteenlopende sectoren en branches. Gidsen gebruiken het communicatiesysteem tijdens rondleidingen. Denk hierbij aan stadsrondleidingen of rondleidingen in musea of andere culturele instellingen. Het bedrijfsleven gebruikt het systeem bij een bedrijfsrondleiding in de fabriek of in het kantoor en steeds vaker wordt het AXIWI communicatiesysteem ingezet tijdens een rondleiding op de vakbeurs. Op die manier laat u uw gast snel en gastvrij kennis maken met de belangrijke hotspots op de beurs.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar communicatiesysteem? Kies dan voor het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem van AXIWI draagt optimaal bij aan de gastvrijheid, veiligheid, optimale belevingo’f betere (sport)prestatie bij uw gasten tijdens uw event of activiteit.

Kijk voor meer informatie op: www.AXIWI.nl.