Met AXIWI discreet en hygienisch op afstand communiceren in transport en logistiek

In de wereld van transport en logistiek draait alles om efficientie. Maar hoe efficient kun je werken in het Corona-tijdperk? In acht nemende dat er ook veilig wordt gewerkt. Dat is een uitdaging. Daarbij is er grote druk komen te staan op vitale processen in Nederland zoals de zorg en voedselindustrie. In deze logistiek processen is goede en duidelijke communicatie belangrijker dan ooit, maar door social distancing i.v.m besmettingsgevaar, is het er niet gemakkelijker op geworden. Met het AXIWI communicatiesysteem bent u er in ieder geval zeker van dat het personeel op een veilige afstand (min 1,5 meter) duidelijk kan blijven communiceren en dat komt het werkproces ten goede.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

In de logistiek en transport zijn er diverse werksituaties, werkomgevingen of werkprocessen waarin het belangrijk is of zelfs noodzakelijk om op afstand met elkaar duidelijk te kunnen communiceren. Door het type werk, de setting of hygiëne restricties is het niet altijd mogelijk om elkaar face-to-face (toe) te spreken. Dit kan ook het geval zijn vanwege hygiene protocollen, in het geval van een virusuitbraak, zoals bij het Coronavirus. In dit soort situaties, waarop alleen op gepaste afstand en op een discrete manier met elkaar gecommuniceerd mag worden, biedt het AXIWI communicatiesysteem uitkomst.

Hoe werkt een draadloos communicatiesysteem voor de logistiek?

Het AXIWI communicatiesysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het systeem is geheel handsfree te gebruiken en beschikt over 8 kanalen (AT-350). Per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

Voordelen logistiek

 • Geen last van omgevingsgeluid;
 • Nog beter samenwerken;
 • Voorkom besmettingsgevaar, bijv. Corona;
 • Discreet op 1,5 meter communiceren;
 • Effectief coachen & opleiden van trainees.
axiwi-headset-noise-reduction-29-db

Logistiek & Distributiecentra

Deze dagen is het extra druk en hectisch in de distributiecentra van o.a. supermarkten. Dit kan helaas onveilige situaties met zich meebrengen voor de mensen die daar werken. Met de communicatie-oplossingen van AXIWI zorg je ervoor dat het personeel gemakkelijk en draadloos met elkaar kan communiceren en de chaos de baas is. Dat werkt prettig, duidelijk en op (gepaste) afstand van elkaar; conform de Corona-protocollen. Lees in de referentie van Flevo hoe zij de draadloze communicatiesystemen van AXIWI inzetten voor een veilige en prettige werkomgeving in de productiefaciliteit in Putten. Zo worden de chauffeurs van de heftrucks voorzien van een AXIWI unit en staan zij direct in contact met collega’s bij het laden en lossen.

Met AXIWI efficient communiceren in de supermarkt

Met AXIWI zorgt u ervoor dat uw werknemers continue draadloos, via de headsets, in contact staan met elkaar. Zo communiceert de servicebalie snel met de kassamedewerkers als er vragen of problemen zijn en kan de teamleider in de winkel de magazijnmedewerker op de hoogte stellen van lege schappen. Zo kan het magazijn ervoor zorgen dat die producten met prioriteit de winkel in gebracht worden. En alle communicatie volgens de hygienevoorschriften, want ‘op afstand’ communiceren was nog nooit zo duidelijk.

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen
HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.
“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK
Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem
Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.
“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep
Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem
Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.
“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep
Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis
De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.
“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice