Rondleidingsystemen voor bedrijfsrondleidingen

Steeds vaker zetten bedrijven audio communicatiesystemen in om klanten en gasten op een gastvrije manier rond te leiden. Dit kan tijdens een fabrieksrondleiding zijn, een beursbezoek of tijdens een event. Op deze webpagina beschrijven wij de mogelijkheden voor zakelijke rondleidingen.

Gastvrije & veilige bedrijfsrondleidingen

Hostmanship en gastvrijheid zijn zaken waar steeds meer bedrijven een concrete invulling aan willen geven in de bedrijfsprocessen. Door uw gasten tijdens uw rondleiding te voorzien van een communicatiesysteem bent u ervan verzekerd dat zij alles goed horen en optimaal worden betrokken in de rondleiding. Axitour heeft diverse communicatiesystemen die uw gasten een gastvrije rondleiding zullen bezorgen.

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Steeds meer bedrijven geven bedrijfsrondleidingen. Hierbij worden de gasten nogal eens rondgeleid in een fabrieks- of productiehal. Om dit in goede en veilige banen te leiden kan een communicatiesysteem uitkomst bieden. In dit soort omgevingen wordt gewerkt en de bedrijfsprocessen kunnen veel omgevingsgeluid en mogelijke gevaren met zich meebrengen. Met een communicatiesysteem staat u in direct contact met de gasten en kunt u hen in geval van een calamiteit of een naderend gevaar tijdig informeren.

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem
axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen-panorama

Fabrieksrondleiding

Uw gasten op een gastvrije manier rondleiden in de fabriek? Gebruik dan een draadloos communicatiesysteem van Axitour. In de fabriekshal kan veel geluid aanwezig zijn door bijvoorbeeld machines of andere activiteiten. Dit omgevingsgeluid kan storend zijn voor de rondleiding, want diegene die de presentatie geeft is hierdoor slecht te verstaan en maakt minder goed contact met de groep.

Met een communicatiesysteem kan een vertegenwoordiger de klanten op een directe en duidelijke manier meenemen door de fabriekshal. Hij hoeft zijn stem niet meer te verheffen, kan duidelijker dan ooit zijn verhaal vertellen én klanten krijgen alle informatie mee, doordat zij de begeleider luid en duidelijk kunnen verstaan.

axitour-axiwi-communicatiesysteem-begetube-fabrieksrondleiding-communicatie-groep

Communicatie tijdens events

axitour-communicatie-systeem-event-workshop

Ook voor uw communicatie vraagstuk tijdens events bent u bij Axitour Communication Systems aan het juiste adres. Steeds vaker organiseren organisaties zelf events voor (potentiele) klanten en relaties. Tijdens deze events wordt veel informatie gedeeld en kunnen de communicatiesystemen van Axitour Communication Systems bijdragen om dit op een duidelijke manier te doen.

axitour-communicatie-systeem-rondleiding-beurs

Beursrondleidingen & Workshops

Steeds vaker worden communicatiesystemen bedrijfsmatig ingezet op beurzen om gasten op een gastvrije manier rond te leiden. De gids staat in direct contact met de gasten en zo kan hij ze snel en gericht kennis laten maken met de beurs én andere interessante standhouders. Op die manier laat u uw gasten de beurs optimaal beleven.

Internationaal opererende bedrijven willen zich steeds vaker profileren door kennis te delen tijdens (internationale) events. Om de relaties actief te betrekken worden dan workshops gegeven. U heeft dan wel te maken met een internationale doelgroep die diverse talen spreekt. Het is dan aan te raden om vertalers in te zetten, die via een audio communicatiesysteem vertellen wat de presentator zegt of wat er wordt besproken tijdens een discussie. Op deze manier neemt u alle relaties mee in uw verhaal.

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen
HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.
“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK
Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem
Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.
“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep
Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem
Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.
“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep
Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis
De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.
“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

 

Verhuur

 

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice