Axitour AT-400 paardrij communicatiesysteem

De Axitour AT-400 is een klein en lichtgewicht communicatiesysteem dat wij speciaal voor paardrijden hebben ontwikkeld. Met deze paardrijset ben je als instructeur in staat om een leerling snel, direct en draadloos te instrueren. Dit communicatiesyteem is zeer eenvoudig in gebruik en bedoeld voor eenrichtingscommunicatie met de leerling. Het Axitour AT-400 communicatiesysteem kan zowel bij indoor- als outdoortrainingen gebruikt worden. Het is een simplex communicatiesysteem en bedoeld voor eenrichtingscommunicatie; dus de instructeur kan via het systeem spreken en de leerlingen horen wat de instructeur zegt.

Technische specificaties

De Axitour AT-400 is een simplex communicatiesysteem voor paardrijden. Het systeem maakt gebruik van 16 kanalen en werkt met de frequentieband 863 MHz – 865 MHz en een licentievrije radiofrequentie. Dit houdt in dat u dit systeem in geheel Europa licentievrij mag gebruiken.

axitour-at-500-technische-specificatie
 • Radio Frequentie Type 863- 865 MHZ
 • Afmeting 20 mm X 60 mm X 90 mm
 • Gewicht van 1 unit +/- 70 gram
 • Bereik + / – 100 meter
 • Aantal kanalen 16
 • Headset aansluiting 3,5 mm
 • Gebruiksduur zender  10-12 uur
 • Gebruiksduur ontvanger 18 uur

Diverse headsets en oortelefoons

Axitour Communication Systems heeft diverse headsets en oortelefoons in het assortiment. Voor het geven van rondleidingen wordt in veel gevallen de gidsheadset gebruikt door de gids én oortelefoons door de gasten. Bekijk het assortiment voor de diverse headsets en oortelefoons.

axitour-axiwi-ea-002-oortelefoon-eenzijdig-oorstuk

Wegwerp oortelefoons

Om logistieke en hygiënische redenen werken wij vaak met ‘wegwerp’ oortjes. Na het gebruik (tijdens een rondleiding) houden uw gasten de wegwerp oortelefoons en worden deze niet voor een tweede keer gebruikt. Dat scheelt u handling, omdat u de oortelefoons niet hoeft schoon te maken en op te bergen. Tevens is het ook hygiënischer, omdat u altijd met nieuwe oortelefoons werkt. Het gebruik van ‘wegwerp’ oortelefoons bespaart u veel tijd en werk en geeft uw gast een schoon gevoel.

Zeker als u structureel rondleidingen geeft aan diverse groepen is het gebruik van wegwerp oortelefoons aan te bevelen. Houdt er rekening mee dat u voldoende voorraad aanhoudt, zodat u uw gasten altijd een duidelijke en gastvrije rondleiding kunt geven.

Mocht u voor uw gebruikstoepassing behoefte hebben aan een ander type oortelefoons / hoofdtelefoon neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk even op onze productpagina voor het gehele aanbod.

Direct naar de productpagina.

NIEUW! Nubart – de audiogids voor museums, tentoonstellingen en galleries

Audio gids 2.0: Bezoekers kunnen altijd en overal uw museum tentoonstellingen (her)beleven met hun smartphone

Wij verzorgen een audio rondleiding-systeem voor grote en kleine musea zonder dat u daarvoor speciale apparatuur hoeft aan te schaffen óf een speciale app nodig heeft. Een aantrekkelijk ogende kaart op creditcardformaat, voorzien van een unieke code, geeft de bezoeker toegang tot de rijke content van uw rondleiding. De audiosporen worden rechtstreeks gestreamd naar de smartphone van uw bezoekers. Onze innovatieve audio gidsen zijn goedkoop en zeer winstgevend voor een museum. Zelfs voor tijdelijke exposities. Daarnaast krijgen musea een duidelijk inzicht in het datagebruik van de bezoekers en feedback.

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice