rondleidingsysteem-huren

Rondleidingsysteem huren

Direct en gemakkelijk een goed draadloos rondleidingsysteem huren? Axitour is dé specialist in de verhuur van professionele audio communicatiesystemen, zoals: rondleidingsystemen, audio guides, fluistersets, rondleidingsets, simultaan vertaal systemen en volledig geautomatiseerde rondleidingsystemen. Axitour is het adres voor de verhuur van rondleidingsystemen. Bij ons huurt u alleen wat u nodig heeft, afhankelijk van de grootte van de groep mensen en de hoeveelheid gidsen. Dat kan zijn een set van b.v. 1 zender en 5 ontvangers zijn, maar ook  5 of 15 sets van 20 ontvangers met een zender. Wij hebben een grote voorraad aan rondleidingsystemen, dus ook voor grotere events en groepen ondersteuen wij u graag. 

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Verhuur rondleidingsystemen

Naast ons éénrichting rondleidingsysteem (simplex) verhuren wij ook een 2 weg of duplex rondleidingsysteem, waarbij u met 2 of 3 (maximaal 6) rondleiders tegelijk met een groep kunt communiceren. Uw volgers kunnen terug spreken via het systeem én alle andere communicatie tussen de rondleider en vragenstellers horen. Dit type rondleidingsysteem is geschikt voor de ‘interactieve’ rondleiding. 

Verder verhuren wij rondleidingsystemen waarin zogenaamde content in meerdere talen is opgeslagen en waarbij de bezoeker van b.v. een museum of openlucht museum zelfstandig zijn ronde kan maken en op basis van een GPS locatie of een RFID tag automatisch de opgeslagen informatie in zijn eigen taal verkrijgt.

Museumrondleiding

axitour-at-300-kroller-moller-museum-vroege-van-gogh

Bedrijfsrondleiding

axitour maakt rondleiding op afstand mogelijk met video conferencing

Stadsrondleiding

Nubart-city-tour-city-marketing-audio-guide-experience-header-high

Vertaling

rondleidingsysteem-huren-vertalen

Een rondleidingsysteem huren bij Axitour

 

Een rondleidingsysteem huren

 • Wij maken met u een afspraak op welk adres en welke datum (mogelijk tijd) waar wij het gehuurde communicatiesysteem kunnen afleveren.
 • Wij garanderen dat het communicatiesysteem, een dag voor het het daadwerkelijke gebruik (huur), geleverd wordt. 
 • Het communicatiesysteem is volledig opgeladen als wij het versturen. Indien u het 1 dag huurt, hoeft u deze zelf niet zelf nog op te laden. Wanneer u meerdere dagen huurt dient u het communicatiesysteem in de nacht zelf op te laden, voor de aanvullende dagen. Bij meerdere dagen huur leveren wij voldoende oplaadapparatuur mee om alle apparatuur tegelijk op te kunnen laden.
 • Wij verzenden het de apparatuur in een doos. Gooi deze doos niet weg, want deze gebruikt u ook voor de retourzending van het communicatiesysteem.
 • DHL komt de apparatuur de werkdag na het einde van de huurperiode weer ophalen tussen 08:00u en 17:00u.
 • In de doos vindt u tevens een retourlabel van onze koerier. Deze plakt u op de doos, wanneer u het pakket retour stuurt.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Een rondleidingsysteem retour sturen

 • Na de laatste dag van de huurperiode laten wij het communicatiesysteem ophalen. Onze adviseur maakt daarvoor een afspraak met u, zodat u exact weet wanneer de audio communicatiesystemen worden opgehaald.
 • Het communicatiesysteem wordt op dezelfde wijze geretourneerd als dat u het van ons heeft ontvangen; in de Axitour verzenddoos, dezelfde als waarin wij ze hebben verstuurd. Gooi deze doos bij ontvangst daarom niet weg.
 • De zenders en ontvangers ruimt u op in de vakken in de koffer(s). De snoeren van de nekkoorden en de oortelefoons worden in de koffer opgeborgen.
 • De koffer(s) worden vervolgens in de Axitour verzenddoos klaargezet (BELANGRIJK: voorzien van het retourlabel) op de afgesproken afhaalplek/-locatie.
axitour-communication-systems-aanvullende-diensten-service

Aanvullende diensten om u te ontzorgen

U kunt bij ons ook inzetten om u te ontzorgen op de locatie als het gaat om zaken als:

 • Instellen van de kanalen
 • uitgifte van de communicatiesystemen
 • Het innemen van de communicatiesystemen
 • En andere mogelijk aanvullende werkzaamheden.

Rondleidingsystemen

Axitour AT-500

 • Simplex communicatie
 • 40 kanalen / 12 interferentievrije kanalen
 • Radiofrequentie 863 MHz – 865 MHz
 • Batterijduur 8 uur

Meer informatie

Axitour AT-300

 • Simplex communicatie
 • 40 kanalen / 12 interferentievrije kanalen
 • Radiofrequentie 863 MHz – 865 MHz
 • Batterijduur 8 uur

Meer informatie

Axitour AXIWI AT-320M

 • Duplex communicatie
 • 4 kanalen interferentievrije kanalen
 • Radiofrequentie 2,4 Ghz
 • Batterijduur 8 – 10 uur

Meer informatie

Axitour AT-900

 • Simplex communicatie
 • 80 kanalen interferentievrije kanalen
 • Radiofrequentie 2403MHz ~ 2480MHz
 • Batterijduur 10 uur zender / 15 uur ontvanger

Meer informatie

Nubart: de innovatieve audiogids voor (walking) city tours die bezoekers, de stad op een unieke én gastvrije manier laten beleven via de smartphone: Welkom! #citymarketing3.0

Geen aanschaf, onderhoud en voorraad van audio-apparatuur. Ook geen apps én nog meer impact en beleving tijdens city tours bij de bezoekers. Met de verzamelde data en feedback kunnen steden, gemeentes of bijvoorbeeld hotels eenvoudig de audiogids voor de city tour verbeteren én optimaliseren. Dit alles tegen relatief lage kosten: een winstgevende audio gids!

DEMO Nubart audiogids

(klik hieronder om direct naar de tour te gaan)

Experimenteer direct met de ‘The Best Of Amsterdam’ City Nubart tour

Klik op de afbeelding hiernaast om direct te ervaren hoe onze audiogidsen werken.

Gebruik bij voorkeur een smartphone, omdat de Nubart-kaart in de praktijk voornamelijk via dit type device wordt gebruikt.

Bij Nubart proberen we de gebruiksvriendelijkheid en navigatie van de audiogids continu te verbeteren. Nubart heeft uiteenlopende gebruikers; van jong tot oud. Wij willen ook dat mensen die minder actief zijn in de digitale wereld onze audiogidsen intuïtief kunnen gebruiken, direct vanaf de smartphone, zonder dat ze instructies hoeven te ontvangen.

Alle inhoud (content) van de tour verschijnt op één en dezelfde webpagina; zonder externe links, zonder de noodzaak om teksten te typen én zonder het openen van nieuwe vensters; zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

Onderaan de webpagina vind je het feedbackformulier. Laat ons weten wat je van de tour vindt en of je aanvullingen hebt.

Voor wie wij o.a. duidelijke communicatie verzorgen

 

Deze bedrijven gingen u voor: 

HAK

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen. (klik op de foto voor meer informatie)

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.”
– Corrine den Dekker, HAK

Het Kröller-Müller Museum

Axitour AT-300 audio communicatiesysteem ingezet tijdens ‘De Vroege van Gogh’ tentoonstelling in Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum in Otterloo heeft tijdens de tentoonstelling ‘De Vroege van Gogh’ gebruik gemaakt van het Axitour AT 300 systeem. Deze fluisterset zorgt ervoor dat iedereen de informatie goed kan horen en de rondleid(st)er niet zijn of haar stem hoeft te verheffen. (klik op de foto voor meer informatie)

“Wij zijn erg tevreden over de fluistersets, ze hebben een goed bereik en zijn zeer gebruiksvriendelijk.” – Angeline Bremer, Kröller-Müller Museum

De Baptistengemeente Arnhem-Centrum

Baptistengemeente Arnhem-Centrum gebruikt Axitour AT-500 communicatiesysteem voor simultaanvertalingen kerkdiensten

De Baptistengemeente Arnhem-Centrum maakt gebruik van het Axitour AT 500 systeem voor het simultaan vertalen tijdens de kerkdiensten. Door het te vertalen van de dienst kunnen meer mensen onderdeel zijn ervan. Het AT 500 systeem maakt gebruik van het zogeheten simplex systeem. (klik op de foto voor meer informatie)

“Als vertaler ben ik erg gelukkig met dit systeem. De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om makkelijk het systeem uit te breiden maakt het een goede structurele oplossing voor simultaan vertalen in de kerk” – Marrie Boshuis, Baptistengemeente Arnhem-Centrum

Pepsico Groep

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem

Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour. (klik op de foto voor meer informatie)

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours Amsterdam gebruikt AXIWI voor gastvrije en veilige city tour

Segway City Tours Amsterdam is een bedrijf dat rondleidingen geeft door Amsterdam met de hulp van zogeheten Segway’s. Zowel de gids als de toeristen zijn uitgerust met het AXIWI communicatie systeem. Door de duplex systeem kan de gids via het open kanaal zijn verhaal vertellen en de toeristen kunnen vragen stellen. Achterop rijdt er nog een begeleidende gids die via het systeem verkeersinstructies geeft zodat de rit zo veilig mogelijk verloopt. (klik op de foto voor meer informatie)

“Wij zijn erg tevreden over het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem draagt bij aan een veilige en gastvrije Segway city tour door Amsterdam.”
– Peter Bakker, Segway Tours

Wij verkopen ook rondleidingsystemen

Verkoop

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice