Baptistengemeente Arnhem-Centrum maakt sinds enkele maanden gebruik van het Axitour AT-500 audio communicatiesysteem. De zenders en ontvangers zetten zij in voor simultaanvertalingen op zondag tijdens de kerkdienst.

“We hadden een vertaalinstallatie in gebruik, die niet goed meer werkte. Doordat er in de tijd wifi gekomen is en er veel meer apparatuur tijdens de dienst actief was gingen de systemen storen op elkaar omdat er te veel apparatuur rondom dezelfde golflengte actief was.

Gemakkelijk te begrijpen en bedienen communicatiesysteem

Het communicatiesysteem van Axitour is snel te begrijpen, gebruiksvriendelijk én zeer doeltreffend. We kunnen nu weer vertalen en hebben geen last van storingen meer op de vertaalinstallatie. De gasten kunnen kiezen uit twee talen (twee zenders), die op verschillende kanalen te horen zijn bij de ontvangers.

Structurele oplossing simultaanvertalingen

Als vertaler ben ik erg gelukkig met dit systeem. We maken gebruik van een klein mengpaneeltje om het geluid tijdens de kerkdiensten te regelen. De gebruiksvriendelijkheid van de communicatiesystemen en de mogelijkheid om ontvangers bij te kopen, als uitbreiding wenselijk is, maakt het voor ons een goede structurele oplossing voor simultaanvertalingen in de kerk. Wij zijn zeer tevreden met het communicatiesysteem!

Opoku een van onze gasten verwoord het als volgt: ‘The receiver equipment is portable, easy to operate and regulate the level of volume and also produces good sound quality with the headphones.‘

 

Marrie Boshuis

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem