De innovatieve audio oplossingen (BYOD) van Axitour Communication Solutions

 

Axitour biedt gidsen, vertegenwoordigers, tolken en vertalers innovatieve audio communicatie oplossingen die kunnen worden ingezet voor draadloze communicatie tijdens rondleidingen, stadswandelingen, toertochten, congressen en vergaderingen. De oplossingen die wij hierin bieden zijn gebaseerd op het BYOD-principe: Bring Your Own Device. Dat wil zeggen dat het oplossingen zijn waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphone van de gast of bezoeker. Nieuwsgierig geworden naar onze vernieuwende oplossingen? Lees dan hieronder snel verder!

 

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Dé Nubart audiogids

Geen aanschaf, onderhoud en voorraad van audio-apparatuur. Ook geen apps én nog meer impact en beleving tijdens uw rondleidingen bij de bezoekers of gasten. Met de verzamelde data kan u de audiogids of rondleiding eenvoudig verbeteren én optimaliseren. Dit alles tegen relatief lage kosten: een winstgevende audio gids! De innovatieve audiogids kent vele toepassingen waarbij het gebruik in musea, tijdens city tours en in sportstadions, zoals de Amsterdam Arena, het meest populair is. Lees hieronder meer over de vele mogelijkheden van Nubart.

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Nubart audiogids – Musea

De innovatieve audiogids die de bezoekers van het museum direct, via de unieke (QR-)code op de Nubart kaart, op hun smartphone beluisteren.

Johan Cruijff Arena Tour toegankelijker voor internationale fans door innovatieve Nubart audio guide

De Johan Cruijff ArenA tour is een populair uitje bij fans uit binnen- en buitenland. Daarom biedt het stadion nu ook een audiotour aan in het Duits, Engels, Frans, Italiaan en Spaans aangezien ruim de helft van de 165.000 jaarlijkse bezoekers buitenlandse toeristen zijn. Axitour Communication Solutions heeft in samenwerking met Nubart de innovatieve audiotour ontwikkeld, gebaseerd op het Bring Your Own Device (BYOD) principe. Via de smartphone ontvangen de fans, in de gewenste taal, de audiotour en daarmee alle informatie die tijdens de ArenA tour ook door de gidsen wordt verstrekt.

 

Nubart audiogids – City Tours

Nubart is ook de innovatieve audio-oplossing voor (walking) city tours die bezoekers, de stad op een unieke én gastvrije manier laten beleven via de smartphone: Welkom! #citymarketing3.0

Verkoop en verhuur rondleidingsystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice