Over Axitour Communication Solutions

Axitour is dé leverancier van draadloze audio communicatiesystemen en oplossingen. Onze systemen worden gebruikt in diverse toepassingen waarin communicatie een belangrijke rol speelt, zoals bij rondleidingen, excursies, congressen, vergaderingen, simultaanvertalingen, in de sport en bij calamiteiten. De klanten van Axitour zijn actief in verschillende branches, zoals: logistiek, sport, toerisme, amusement, entertainment, industrie en diverse hulpdiensten.

Missie & Visie

Samen werken aan duidelijke audio en visuele communicatie voor iedere locatie. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief óf event leuker, veiliger, duidelijker of gastvrijer wordt.

Verkoop en verhuur rondleidingsystemen en audio-oplossingen

Wij vinden het bij Axitour Communication Solutions van groot belang dat u keuze heeft in het product, maar ook in de manier waarop u hiervan gebruik gaat maken. Waar sommige bedrijven liever huren, bijvoorbeeld omdat het gaat om tijdelijk gebruik of omdat u graag nog wilt uittesten welk product het beste bij u past, willen anderen graag kopen, omdat ze continu gebruik willen maken van de systemen en dit zodoende op den duur goedkoper is. Wij sluiten aan bij al deze wensen door de communicatiesystemen zowel voor verhuur als voor verkoop aan te bieden.

AXIWI® Private label product 

AXIWI is een private label product van Axitour Communication Solutions. Het AXIWI communicatie systeem is een draadloos, full duplex en handsfree communicatie systeem. Zes personen kunnen tegelijk met elkaar communiceren over een open-lijn verbinding, net als in een telefoongesprek. Dit systeem wordt onder andere gebruikt voor rondleidingen, conferenties, zakelijke afspraken, sport, simultaan vertalen en calamiteiten. Wij leveren de AXIWI in twee modellen: de AXIWI AT-320 en AXIWI  AT-350.

Scheidsrechter webshop ArbitroStore 

www.ArbitroStore.nl

Axitour heeft recentelijk Arbitro Store overgenomen; het one-stop-adres voor scheidsrechters in Nederland. Het assortiment bestaat o.a. uit:

  • Scheidsrechterfluitjes;
  • Scheidsrechterkaarten;
  • Notitiekaarten;
  • Horloges;
  • Vlaggen;
  • Tassen;
  • Accessoires;
  • En nog veel meer!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice