Rondleidingsystemen van Axitour Communication Solutions

Axitour heeft audio communicatie systemen en rondleidingsystemen die kunnen worden ingezet voor draadloze communicatie tijdens rondleidingen, stadwandelingen, toertochten, congressen en vergaderingen. Maar ook bij calamiteiten bieden de audiosystemen van Axitour een passende oplossing. Wij verkopen en verhuren audio communicatiesystemen voor rondleidingen.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Axitour AT-900

rondleidingsysteem

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Axitour AT-500 simplex rondleidingsysteem

Axitour AT-300 simplex rondleidingsysteem

Het Axitour AT-300 rondleidingsysteem is specifiek ontwikkeld voor touroperators en reisorganisaties die een rondleidingsysteem mee op reis willen nemen. Het is eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en heeft een perfect bereik om bijvoorbeeld tijdens een stadswandeling al uw gasten draadloos van informatie te voorzien. Het systeem kan zowel in als buiten de bus gebruikt worden waardoor bijvoorbeeld de chauffeur of reisleider de rondleiding zelf kan uitvoeren. De gebuiksvriendelijkheid van het systeem maakt hem tot één van ons meest gebruikte rondleidingsystemen. 

Axitour AXIWI AT-320 duplex rondleidingsysteem

Het  AXIWI AT-320 (2weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het AXIWI systeem beschikt over 4 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

De innovatieve audio oplossingen (BYOD) van Axitour Communication Solutions

Axitour biedt gidsen, vertegenwoordigers, tolken en vertalers innovatieve audio communicatie oplossingen die kunnen worden ingezet voor draadloze communicatie tijdens rondleidingen, stadswandelingen, toertochten, congressen en vergaderingen. De oplossingen die wij hierin bieden zijn gebaseerd op het BYOD-principe: Bring Your Own Device. Dat zijn oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphone van de gast of bezoeker.

Nubart

Geen aanschaf, onderhoud en voorraad van audio-apparatuur. Ook geen apps én nog meer impact en beleving tijdens city tours bij de bezoekers. Met de verzamelde data en feedback kunnen steden, gemeentes of bijvoorbeeld hotels eenvoudig de audiogids voor de city tour verbeteren én optimaliseren. Dit alles tegen relatief lage kosten: een winstgevende audio gids!

Johan Cruijff Arena Tour toegankelijker voor internationale fans door innovatieve Nubart audio guide

De Johan Cruijff ArenA tour is een populair uitje bij fans uit binnen- en buitenland. Daarom biedt het stadion nu ook een audiotour aan in het Duits, Engels, Frans, Italiaan en Spaans aangezien ruim de helft van de 165.000 jaarlijkse bezoekers buitenlandse toeristen zijn. Axitour Communication Solutions heeft in samenwerking met Nubart de innovatieve audiotour ontwikkeld, gebaseerd op het Bring Your Own Device (BYOD) principe. Via de smartphone ontvangen de fans, in de gewenste taal, de audiotour en daarmee alle informatie die tijdens de ArenA tour ook door de gidsen wordt verstrekt.

Verkoop en verhuur rondleidingsystemen

Verkoop

 

Verhuur

 

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice

Klantenservice

We helpen u graag verder!

Direct contact

Tel.     +31 (0) 180 691 400

Mob.  +31 (0) 6 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

E.        info@axitour.eu 

Showroom

Openingstijden van 8.15 t/m 17.15

Graag bellen voor een afspraak

De koffie staat klaar!

Online documenten

Download hier handleidingen en andere officiele

documenten.

Huren of Kopen?

Axitour is sepcialist in de verkoop en verhuur

van communicatiesystemen. Wij kijken graag

met u mee naar de beste vorm van gebruik!