Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

 

Vraag hier direct een offerte aan.

axitour-klantenservice

Contact via Whatsapp of Facetime

Indien je apparatuur van Axitour niet werkt bieden wij de mogelijkheid om in eerste instantie via videobellen contact met ons op te nemen. Vaak blijkt dat wij het probleem direct op afstand kunnen verhelpen. Voor videobellen hoef je geen afspraak in te plannen. Mochten we je onverhoopt hebben  gemist, dan zullen wij je z.s.m. terugbellen.

Videobellen kan bij ons via WhatsApp of Facetime. Voor Whatsapp kun je contact opnemen via de volgende telefoonnummers: + 316 14 16 45 02.

Facetime kan via: + 316 14 16 45 02.

Tijdens kantooruren kun je via WhatsApp of Facetime contact opnemen tussen 8:30 – 12:30 en 13:30 en 17:00.

Offerte aanvragen

Indien u weet welke communicatiesystemen u wilt huren of kopen, dan kunt u bij ons per e-mail of via het contactformulier een offerte aanvragen. Indien u niet precies weet aan wat voor soort communicatiesysteem u behoefte heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren graag over welk communicatiesysteem bij uw gebruikstoepassing past en welke kosten daarbij horen.

Bestellen

 

Nadat u van ons de offerte heeft ontvangen, kunt u overgaan tot het bestellen van de producten. Dit doet u door per e-mail akkoord te gaan met de offerte. Op deze pagina leest u hoe de gehele bestelprocedure bij Axitour Communication Solutions werkt.

 

Bestellen vanuit het buitenland

 

Bestellen vanuit het buitenland is geen enkel probleem. Wij leveren communicatiesystemen over de gehele wereld. Een offerte-aanvraag en/of bestelling kunt u per e-mail contactformulier plaatsen. Om de verzendkosten te kunnen bepalen, ontvangen wij graag het afleveradres van de producten.

Betalen

 

Particulier

 

Particulieren betalen bij ons voordat wij de goederen zullen verzenden. Alle benodigde informatie over Axitour Communication Solutions is op de offerte terug te vinden. Denk aan bankgegevens, KVK-nummer en andere relevante informatie. Zodra het geld op de rekening van Axitour staat, gaan wij z.s.m. over op de uitlevering van de producten.

 

Zakelijk

 

Nederlandse bedrijven kunnen bij Axitour achteraf betalen met een betalingstermijn van 30 dagen.

 

Wijze van betalen

 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt op diverse manieren betalen:

 

Bankoverschrijving

 

Hiervoor vindt u de gegevens op de offerte.

 

Pinnen in de showroom

 

Wij bieden in onze showroom de mogelijkheid om te pinnen.

 

Paypal

 

Indien u met PayPal wil betalen, geef dit dan aan in de aanvraag voor de offerte. Voor een PayPal-transactie brengen wij 3% kosten in rekening op het transactiebedrag. Deze kosten zullen wij vervolgens meenemen in de de offerte.

Reparatie(formulier)

Voor u een defect bij ons meldt is het belangrijk om te checken of het product echt defect is. Uit ervaring weten wij dat onze producten meestal niet defect zijn, maar niet op de juiste manier zijn ingesteld, aangesloten of geïnstalleerd. We raden u daarom aan de gebruiksaanwijzing nog een keer goed te lezen. Mocht dit niet helpen, dan vragen we u contact op te nemen met onze Klantenservice via bovenstaand telefoonnummer.

Indien een product gerepareerd dient te worden verzoeken wij u onderstaand formulier volledig in te vullen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met de reparatie.

Retourzending

Uit ervaring weten wij dat onze producten meestal niet defect zijn, maar niet op de juiste manier zijn ingesteld, aangesloten of geïnstalleerd. We raden u daarom aan de gebruiksaanwijzing nog een keer goed te lezen. Mocht dit niet helpen, dan vragen we u contact op te nemen met onze Klantenservice. Zij kunnen u helpen het product alsnog te laten functioneren of helpen graag bij een mogelijke retournering van de producten. Een retournering kunt u altijd zenden naar het volgende adres:

Axitour Communication Solutions

Fennaweg 39

2991 ZA Barendrecht (NL)

Retourzending bij huur

Wij sturen onze communicatiesystemen in het geval van huur altijd in een Axitour doos. Wij vragen bij verhuur, van onze communicatie-apparatuur, altijd in dezelfde doos te retourneren. Op deze manier zijn wij ervan verzekerd dat onze communicatiesystemen beschermd worden verzonden.

Showroom

Wij adviseren je ook graag in onze showroom die is gevestigd in Barendrecht. Het bezoekadres en postadres hiervan is: Fennaweg 39, 2991 ZA in Barendrecht. Indien je wil langs komen, maak dan wel even van te voren telefonisch een afspraak.

Fennaweg 39, 2991 ZA in Barendrecht

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8:15 – 17:15.