Deze bijdrage is geschreven door Guido Mulier

Er is niets heerlijker dan het rijden in een cabrio oldtimer (open dak) én te genieten van al het moois dat aan je voorbijschiet. Maar het delen van deze mooi momenten, met medepassagiers, is lastig met de suizende wind in je oren én de geluiden van de krachtige oude motor. Kortom, je kan niet gemakkelijk met elkaar communiceren tijdens het rijden. Én wanneer je samen de weg moet zoeken, dan wordt goede heldere communicatie uitdagend om van de goede sfeer te genieten en te behouden.

Oldtimers

Ondertussen weten we dat de ideale oplossing bestaat; we rijden bij lange ritten, in onze HUDSON uit 1923, altijd met het AXIWI communicatiesysteem. Hiermee kan je rustig en verstaanbaar met elkaar praten en ondertussen hoor je nog steeds het gedempte geronk van de motor.

In een iets jongere oldtimer, een FORD Galaxie uit 1967, heb je weliswaar een meer zingende V8 als motorgeluid, maar de wagen rijdt sneller en dan speelt de wind je weer parten om goed met elkaar te communiceren. We zijn voor beide wagens heel tevreden met de aankoop van AXIWI.

axiwi-oldtimer-cabrio-communicatie-systemen
axiwi-oldtimer-cabrio-communicatie-systeem-st
axiwi-oldtimer-cabrio-communicatie-systeem-headsets

Met meerdere personen communiceren

Het AXIWI communicatiesysteem is snel en eenvoudig opgestart. De geluiddempende headset geeft echt rust bij het rijden, wat te vergelijken is met een moderne gesloten personenwagen. Zelfs praten met de passagiers op de achterbank kan nu zonder probleem, want je kan met meerdere personen gelijktijdig communiceren. En als bestuurder kan je volledig genieten van het rijden, want het systeem is gemakkelijk in gebruik. Een echte aanrader voor al je oldtimer uitstapjes!

Guido Mulier