Deze bijdrage is geschreven door Jordy Vandecappelle, marketeer bij Dewulf Group.

Mijn naam is Jordy Vandecappelle, intussen meer dan 12 jaar werkzaam bij Dewulf als allround marketeer. In mijn rol heb ik het genoegen gehad om talloze bedrijfsbezoeken te mogen leiden, zowel voor kleine groepen als voor grote(re). Door de jaren heen hebben we Dewulf zien groeien, niet alleen als een bedrijf maar óók de interesse van mensen om onze fabrieken te bezoeken.

Een innovatieve rondleiding door een van onze vestigingen

Onlangs hebben we een grote stap vooruit gezet in de begeleiding van de bezoekers van ons  bedrijf, door de aanschaf van het Axitour AT-500 tour guide systeem. We kochten meerdere sets, zodat we het systeem zowel in onze Nederlandse vestiging in Winsum, als op het hoofdkantoor in Roeselare kunnen gebruiken.

Efficiënt en helder communiceren – zelfs in lawaaierige ruimtes

De uitstekende éénrichting-communicatie die het Axitour-systeem biedt, is van grote meerwaarde gebleken in een omgeving waar machines geproduceerd worden. Het systeem stelt ons namelijk in staat om helder en efficiënt te communiceren, zelfs in de meest lawaaierige delen van onze fabriek. Ook wanneer een toehoorder iets langer op een bepaalde plek blijft stilstaan of verder van de groep staat, kan die de communicatie net zo goed blijven meevolgen. Het stelt mij, als gids, in staat om continu informatie te delen zonder mijn stem te verheffen boven het geluid van de mensen op de werkvloer én de machines. Dit zorgt zowel voor mezelf als voor de bezoekers voor een veel aangenamere ervaring.

Kwaliteit én service

Als iemand die al jarenlang bedrijfsbezoeken verzorgt, kan ik met zekerheid zeggen dat de kwaliteit van onze rondleidingen significant is verbeterd dankzij het Axitour-systeem. Het is dan ook een serieuze verbetering op het vlak van professionaliteit en gastvrijheid tegenover de geïnteresseerde bezoekers.

professioneel-gastvrij-rondleiding-axitour-communicatiesysteem-hal

Ik zou daarnaast willen toevoegen dat niet enkel het systeem op zich, maar ook de service van Axitour ten zeerste aan te bevelen is. We hebben de set eerst gratis mogen proberen, en in de tussentijd tot we de aangekochte set geleverd kregen, hebben we een huurset mogen gebruiken voor de bedrijfsbezoeken die in die periode zouden plaatsvinden. Een investering die zichzelf op alle vlakken terugverdient dus!

Over Dewulf

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming een referentie in de ontwikkeling en productie van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

In het familiebedrijf met meer dan 78 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer, met het vizier gericht op de toekomst. Onze missie is dan ook om de meest betrouwbare en de meest gebruiksvriendelijke oplossingen aan te bieden, in functie van de gewenste kwaliteit. Zo kunnen we als bedrijf op een gezonde manier verder groeien. De groep realiseert met een hecht team van meer dan 440 collega’s een omzet van om en bij de 110 miljoen euro (2023).

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

MEER INFO BEDRIJFSRONDLEINGEN

Lees hieronder bijvoorbeeld hoe HAK efficient een flexibel groepen bezoekers kan rondleiden met onze communicatiesystemen.