Rondleidingsystemen van Axitour Communication Systems

Axitour heeft audio communicatie systemen en rondleidingsystemen die kunnen worden ingezet voor draadloze communicatie tijdens rondleidingen, stadwandelingen, toertochten, congressen en vergaderingen. Maar ook bij calamiteiten bieden de audiosystemen van Axitour een passende oplossing.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Axitour AT-900 rondleidingsysteem

Het Axitour AT-900 rondleidingsysteem is ons nieuwste audio communicatiesysteem voor rondleidingen. Het simplex communicatiesysteem faciliteert eenrichtingscommunicatie met de gasten die de rondleiding volgen. Het grote voordeel van dit audio communicatiesysteem is dat er gelijktijdig twee gidsen een groep kunnen toespreken, via de onderlinge ‘open lijn’ verbinding tussen de zenders. De gasten horen het gesprek van de gidsen via de headset die aangesloten is op de ontvanger.

Meer informatie over het AT-900 simplex rondleidingsysteem.

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Axitour AT-500 simplex rondleidingsysteem

Het Axitour AT-500 rondleidingsysteem is één van ons meest verkochte en verhuurde communicatiesystemen. Met een gewicht van 70 gram is dit communicatiesysteem een lichtgewicht. Dit communicatiesysteem wordt zowel ingezet in situaties met normale geluidsomstandigheden als in omgevingen met een geluidsniveau van meer dan 75dB. Het rondleidingsysteem is zeer eenvoudig in gebruik en bedoeld voor eenrichtingscommunicatie. Hierbij spreekt de gids en luisteren de deelnemers.

Meer informatie over het AT-500 simplex rondleidingsysteem.

Axitour AT-300 simplex rondleidingsysteem

Het Axitour AT-300 rondleidingsysteem is specifiek ontwikkeld voor touroperators en reisorganisaties die een rondleidingsysteem mee op reis willen nemen. Het is eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en heeft een perfect bereik om bijvoorbeeld tijdens een stadswandeling al uw gasten draadloos van informatie te voorzien. Het systeem kan zowel in als buiten de bus gebruikt worden waardoor bijvoorbeeld de chauffeur of reisleider de rondleiding zelf kan uitvoeren.

Meer informatie over het AT-300 simplex rondleidingsysteem.

Axitour AXIWI AT-320 duplex rondleidingsysteem

Het  AXIWI AT-320 (2weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het AXIWI systeem beschikt over 4 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

Meer informatie over het AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.

Mogelijkheden van audio communicatie systemen

De audio communicatie systemen van Axitour zijn zowel voor één-op-één communicatie als communicatie voor of binnen groepen.

axitour-simplex-communicatie
axitour-duplex-communicatie
axitour-groepscommunicatie

NIEUW! Nubart – de audiogids voor museums, tentoonstellingen en galleries

Audio gids 2.0: Bezoekers kunnen altijd en overal uw museum tentoonstellingen (her)beleven met hun smartphone

Wij verzorgen een audio rondleiding-systeem voor grote en kleine musea zonder dat u daarvoor speciale apparatuur hoeft aan te schaffen óf een speciale app nodig heeft. Een aantrekkelijk ogende kaart op creditcardformaat, voorzien van een unieke code, geeft de bezoeker toegang tot de rijke content van uw rondleiding. De audiosporen worden rechtstreeks gestreamd naar de smartphone van uw bezoekers. Onze innovatieve audio gidsen zijn goedkoop en zeer winstgevend voor een museum. Zelfs voor tijdelijke exposities. Daarnaast krijgen musea een duidelijk inzicht in het datagebruik van de bezoekers en feedback.

Verkoop en verhuur rondleidingsystemen

Verkoop

 

Verhuur

 

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • Klantenservice!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice