Businessclub Meppel gebruikt AT-300 rondleidingsysteem voor sloepentocht in natuurgebied Weerribben – Wieden

De Businessclub Meppel organiseert voor haar leden zo’n 22 activiteiten per seizoen. Een van de activiteiten dit jaar was een sloepentocht door het mooi natuurgebied van Weerribben – Wieden. Er waren zo’n 60 deelnemers verdeeld over 9 sloepen. Een gids van natuurmonumenten vertelde tijdens de tocht over de bijzonderheden van het natuurgebied.

“Hoe bereikt 1 natuurgids 60 mensen in 9 sloepen? Met het AT-300 audio communicatiesysteem van Axitour!”

 

Om de gids goed te kunnen volgen hebben we gebruik gemaakt van het communicatiesysteem AT-300 van Axitour. Iedere deelnemer kreeg een kastje met oortelefoons uitgedeeld en kon zodanig het verhaal van de gids goed volgen. Bleef men binnen het bereik van 70 meter dan was de geluidskwaliteit goed.

Over de service van Axitour kunnen we kort zijn: Top! Twee dagen voor de activiteit hebben we voor het eerst contact met ze gehad; een dag later hadden we het communicatiesysteem in huis. We hadden daardoor nog voldoende tijd om het systeem uit te testen. De duidelijke handleiding was eigenlijk overbodig want het systeem is kinderlijk eenvoudig te bedienen.

Kortom, ook op het water is het systeem AT-300 een waardevolle aanvulling bij rondvaarten met een grote groep.