‘Mijn collega’s en ik werken zeer regelmatig met de fluistersets van Axitour Communication Systems. Wij zijn erg tevreden over het Axitour AT-300 audio communicatiesysteem, die wij bij de tentoonstelling van ‘De Vroege van Gogh’ hebben gebruikt voor het rondleiden van bezoekers. De fluistersets hebben een goed bereik, zelfs bij grotere afstanden. Het gebruik van het communicatiesysteem zorgt ervoor dat de groep, die wordt rondgeleid, bij elkaar blijft. Ook voor de bezoekers zijn de fluistersets (ontvangers) zeer gebruiksvriendelijk. Wij werken er voornamelijk mee voor het rondleiden van volwassenen en bij uitzondering gebruiken wij ze voor het rondleiden van kinderen (scholen).

Kortom het is een goed en gebruiksvriendelijk audio communicatiesysteem om bezoekers rond te leiden in een museum!’

Angeline Bremer

kroller-moller-museum-vroege-van-gogh-tentoenstelling
axitour-at-300-kroller-moller-museum-vroege-van-gogh-referentie

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem