Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem

Den Ouden Groep is een internationaal en sterk servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 medewerkers. De speerpunten van Den Ouden Groep bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken, betonwegen, bodemsanering, archeologie en explosieven opsporing (Bodac), het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organisch meststoffen over de gehele wereld.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen u dit systeem dan ook van harte aanbevelen.”

 

Den-Ouden-Groep-kiest-voor-Axitour-AT-300-communicatiesysteem-bedrijfsrondleiding

Voor de open dag op één van onze nieuwste bedrijfslocaties “Den Ouden locatie Kreekrak” in Zeeland zochten wij een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar communicatiesysteem.

Dit systeem moest het mogelijk maken om op een groot buitenterrein, in een luidruchtige omgeving met 6 grote groepen, tegelijkertijd zes verschillende demonstraties te volgen via verschillende kanalen. Dus ieder kanaal zijn eigen duidelijk verstaanbare demonstratie zonder enige ruis of hinder van elkaar. Het systeem moest ook makkelijk en snel te verspreiden en weer in te nemen zijn. Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen u dit systeem dan ook van harte aanbevelen.

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem