De Texelse Bierbrouwerij is een mooie ambachtelijke brouwerij met 12 schitterende speciaalbieren in het assortiment; met als vlaggenschip de veel geprezen Texels Skuumkoppe.

Daar waar wij jaarlijks zo’n 25.000 gasten verwelkomen in de brouwerij, die ook deelnemen aan de rondleiding, waren wij al geruime tijd op zoek naar een goed en betrouwbaar communicatiesysteem. U zult begrijpen dat het in de brouwerij en hal, waar de flesjes gebotteld worden, behoorlijk luidruchtig kan zijn. De rondleiders stelden tot voor kort behoorlijk hun stembanden op de proef om voor de gasten goed verstaanbaar te zijn. Dat moest anders.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk communicatiesysteem

Het was voor ons erg belangrijk om hier een oplossing voor te vinden in de vorm van een communicatiesysteem, dat betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. En belangrijker, wat rust zou brengen bij de rondleiders, die dan op normaal volume hun verhaal kunnen doen en duidelijk te verstaan zijn door de gasten.

Het Axitour AT-300 communciatiesysteem

Na uitgebreid onderzoek naar de verschillende mogelijkheden zijn wij uitgekomen bij het AT-300 communicatiesysteem van Axitour Guide Systems. Dit systeem bood in één klap alle oplossingen en voldeed aan de wensen en eisen die wij stelden aan een communicatiesysteem. “Het gemak, en de rust waarmee ik nu de rondleidingen kan doen is een verademing in vergelijking met hoe het voorheen ging zonder communicatiesysteem. Daar waar voorheen 3 of meer rondleidingen een uitputtingsslag waren, loop ik nu fluitend 5 keer per dag met mijn gasten door de brouwerij” stelt Paul vd Lee, rondleider bij de Texelse Bierbrouwerij.

axitour-at-300-communicatie-systeem-texelse-bierbrouwerij-rondleiding
Het communicatiesysteem wordt nu voor alle rondleidingen (gemiddeld 25 per week) door de brouwerij gebruikt. Het is een echte aanwinst als het gaat om duidelijke communicatie van rondleider naar gast toe, zodat wij het mooie en fascinerende verhaal van de Texelse Bierbrouwerij in alle rust en goed hoorbaar kunnen meegeven aan onze gasten.

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem