(Dit artikel is geschreven door Dirk Frank, Plant Buyer, namens het team van productievestiging Zeebrugge – Pepsico Groep)

Vanaf begin september 2017 zijn wij, productievestiging Zeebrugge van de Pepsico Groep, de trotse bezitters van het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem hebben wij aangeschaft via Axitour Communication Systems.

Pepsico-logo

Productievestiging Zeebrugge

Bij productievestiging Zeebrugge, van de Pepsico Groep, zochten wij al een langere periode naar een interactief rondleidingsysteem. Dit systeem hebben wij nodig om in te zetten tijdens cursussen voor onze opleidingen. Met interactief bedoelen wij een communicatiesysteem waarmee je zowel kunt luisteren als praten (lees; vragen stellen aan de rondleider) via de headset. Het AXIWI communicatiesysteem voldoet hier, met de open lijnverbinding, volledig aan.

Interactief communiceren

De reden van onze tevredenheid is dat nu zowel de moderator, die de rondleiding en cursus organiseert, door iedereen wordt gehoord én de cursisten kunnen terug praten. Dit is zeer handig bij het geven van cursussen. Zo kan de moderator een vraag stellen en de leerling antwoorden; volledig handsfree, zonder dat hij een microfoon in zijn handen hoeft te dragen. Bijkomend voordeel is dat alle luisteraars, die zijn aangesloten op de groep, direct op de hoogte zijn van het antwoord.

pepsico-tevreden-met-interactief-axiwi-communicatie-systeem-2
pepsico-tevreden-met-interactief-axiwi-communicatie-systeem-3

Geluiddempende koptelefoon

Bij het eerste voorstel van Axitour Communication Solutions zat een andere type koptelefoon, dan wij uiteindelijk hebben aangeschaft. Er werd ons onmiddellijk meegegeven dat ze goede resultaten hadden met een gloednieuwe koptelefoon met ingebouwde microfoon. Na een demonstratie hier te plaatse bij ons waren wij direct overtuigd; het resultaat is verbluffend.

De koptelefoon zit zeer comfortabel en pakt geen rumoer uit de omgeving mee. De AXIWI units zijn klein en licht in gewicht; wat ook veel comfort biedt tijdens het gebruik. Daarbij kun je de AXIWI-units netjes in een metalen koffer opbergen. Voor het opbergen van de koptelefoons heeft Axitour een plaat met stang gemaakt om alle koptelefoons netjes op te hangen, na gebruik.

Tevreden

Alles werd na 3 weken (er zat ook een verlofperiode tussen) perfect geleverd. Wij willen daarom ook Kevin en Thomas van Axitour Communication Solutions bedanken voor de deskundige uitleg en de hulp bij levering. Wat de aankoop betreft zijn wij al heel tevreden en we kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen; ik ben er zeker van dat wij binnen 10 jaar nog tevreden zullen zijn.

Axitour – oplossingen voor de logistiek