De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor onze vierde editie kwamen we in contact met een radiomaakster die een podcast had gemaakt over één van onze locaties. Het idee ontstond om hier een audiotour van te maken, die bezoekers tijdens het evenement konden volgen. Om dit te realiseren waren wij op zoek naar een automatisch rondleidingsysteem, die we konden huren. We hebben hiervoor Axitour Communication Systems benaderd. Axitour bood ons een goede prijs. De communicatiesystemen waren gebruiksvriendelijk en werden geleverd met hoofdtelefoon. De audiotour was al ge-upload op de communicatiesystemen, zodat wij ze helemaal gebruiksklaar ontvingen. Naderhand werden ze weer opgehaald bij ons op kantoor, wat ons weer werk uit handen nam van het opsturen van de doos. In onze samenwerking met Axitour verleenden zij ons een goede service, door actief met ons mee te denken. We zijn tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem