Fabrieksrondleiding communicatiesysteem

Met een rondleidingsysteem voor in de fabriek horen al uw bezoekers of gasten, ondanks herrie of lawaai, al uw informatie.

 

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-fabriek-proces
axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-kwaliteit
axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Een fabrieksrondleiding met een groep personen in een omgeving met een geluidsniveau van meer dan 75 dB is zonder draadloos rondleidingsysteem geen pretje voor de rondleider. Volgens de ARBO-wetgeving dient men werknemers, welke blootgesteld worden aan 80dB geluidsniveau, uit te rusten met gehoorbescherming. Ook uw gasten dienen deze oorbescherming te krijgen.

Het spreekt voor zich dat een fabrieksrondleiding zonder een draadloos communicatiesysteem een bijna ondoenlijke zaak is. Ten eerste dient hij zijn stem aanzienlijk te verheffen om boven het omgevingslawaai uit te komen. Ten tweede ervaren de gasten eveneens het omgevingslawaai en horen slechts een beperkt deel van de belangrijke boodschap die u over wilt brengen. Axitour biedt voor dit probleem diverse oplossingen!

 

Belangrijkste voordelen

 1. Een verademing voor de stembanden en de rondleider kan moeiteloos een nieuwe rondleiding doen.
 2. Met het fabrieksrondleiding systeem horen al uw gasten luid en duidelijk uw verhaal en blijven beter betrokken bij de rondleiding. Hierdoor blijven ze beter bij elkaar en gaan minder snel met elkaar in discussie, omdat men het verhaal toch niet kan volgen. Je kan de mensen ook oproepen om de groep te blijven volgen.
 3. Je hebt minder gidsen nodig, omdat je gemakkelijk grote groepen kunt begeleiden en informeren via de headsets. 
 4. Voor rondleidingen of instructie tijdens praktijkopleidingen, communicatie tussen monteurs in zeer lawaaiige omgevingen hebben wij een aangepaste keelmicrofoon zodat het omgevingsgeluid voor een groot deel wordt geëlimineerd.

Referenties

mulder-natural-foods-efficient-rondleidingsysteem

Mulder Natural Foods kiest voor efficiëntie in rondleidingen met Axitour rondleidingsysteem

“De rondleiding verliep heel rustig en georganiseerd en de feedback van de deelnemers was heel positief.”

fabrieksrondleiding-axitour-at-500-communicatiesysteem-de-keuken-groep

De Keuken Groep kiest voor Axitour AT-500 communicatiesysteem voor fabrieksrondleidingen

“Dankzij het nieuwe systeem kunnen onze klanten de rondleiding goed volgen, ook in onze fabriek waar het geluid bij sommige machines boven de 80db komt”

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

“Voor zowel de rondleiders als de gasten verloopt een rondleiding door onze fabriek veel prettiger dan voorheen. De rondleider is via de headset goed verstaanbaar voor de gasten én hij kan de groep beter bijeen houden.”

fransen-gerrits-axiwi-rondleidingen-fabrieken

Fransen Gerrits gebruikt AXIWI voor rondleidingen in fabrieken

“Met behulp van de korte en bondige handleiding, hadden we het systeem binnen een minuut aan de praat. Dat werkt dus super eenvoudig. Eenmaal in de fabriek konden we elkaar luid en duidelijk verstaan. Zelfs pal naast de hamermolen, was communiceren geen enkel probleem.”

interactieve rondleidingen en audits in fabriek met gids

Heijs Food Products zet AXIWI in voor interactieve rondleidingen en audits in fabriek

“Bij een rondgang door onze fabriek, met klanten of auditors, liepen wij vaak tegen het probleem aan dat informatie (verbale communicatie) verloren ging door het vele en harde omgevingsgeluid. Hierdoor werd de spreker regelmatig slecht of niet gehoord, waardoor essentiële informatie verloren ging. Dit was voor ons aanleiding om via het internet op zoek te gaan naar rondleiding apparatuur. Wij kwamen al snel bij Axitour Communication Solutions terecht, vanwege de huur en koop mogelijkheden die ze aanbieden. Vervolgens hebben wij twee keer een rondleidingsysteem gehuurd bij Axitour.”

greif-bedrijfsrondleiding-op-afstand-zoom

Greif geeft met AXIWI Coronaproof bedrijfsrondleiding ‘op afstand’ via Zoom

“De collega’s uit Amerika zijn via ZOOM gekoppeld aan de groep(communicatie) in de fabriek via het AXIWI communicatiesysteem. Op deze manier konden de Amerikaanse deelnemers toch deelnemen aan de fabrieksrondleiding; spreken, luisteren én zien. Door het geven van een digitale interactieve rondleiding kunnen we onze fabriek en mensen laten zien aan onze 16.000 collega`s in de andere 250 vestigingen in 40 landen over de gehele wereld.”

Oplossingen

Afhankelijk van uw wensen en doelstelling van uw rondleiding hebben wij diverse geschikte systemen beschikbaar. Kiest u uit een simplex (één richting) of een  duplex (2 richting) systeem. Populaire simplex communicatiesystemen zijn het Axitour AT-500 en Axitour AT-300 communicatiesysteem. Wij adviseren u graag aan de hand van u toepassing welk systeem het beste geschikt is.

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice