“Dankzij het nieuwe systeem kunnen onze klanten de rondleiding goed volgen, ook in onze fabriek waar het geluid bij sommige machines boven de 80db komt”

De Keuken Groep (DKG) bestaat uit De Keukenfabriek, Keller Keukens, Bruynzeel Keukens en DKG Keukens. Afgelopen zomer is de nieuwe hypermoderne keukenfabriek in Bergen op Zoom geopend. De fabriek behoort met een oppervlakte van 56.000 m2 tot de grootste van Europa. In de nieuwe keukenfabriek worden de keukens van Keller, Bruynzeel en DKG Keukens geproduceerd. De belangstelling voor de fabriek vanuit de branche is groot en regelmatig zijn er fabrieksrondleidingen. Om de klanten op een professionele manier rond te leiden was Bas van Hoof, Manager Fabricage, op zoek naar een nieuw communicatiesysteem.

fabrieksrondleiding-axitour-at-500-communicatiesysteem-de-keuken-groep-jpeg

Klanten volgen rondleiding beter met Axitour AT-500 communicatiesysteem

Bas van Hoof: “De fabrieksrondleidingen zijn door de opening van de nieuwe fabriek behoorlijk in aantallen toegenomen. Ons oude communicatiesysteem was inmiddels gedateerd en voldeed niet meer aan onze verwachtingen. De keuze voor de Axitour AT-500 was snel gemaakt. Dankzij het nieuwe systeem kunnen onze klanten de rondleiding goed volgen, ook in onze fabriek waar het geluid bij sommige machines boven de 80db komt. Het systeem is daarnaast eenvoudig in te stellen en handig in gebruik. Vanwege het hygiëne aspect hebben we gekozen voor de wegwerp-earphones. Wel zo fijn voor onze klanten dat ze altijd nieuwe en dus schone earphones krijgen bij een rondleiding. We zijn uitermate tevreden over dit nieuwe AT-500 systeem!”.

Axitour audio communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem