Deze referentie is geschreven door Rienk-Jan Benedictus, Sales Manager bij Heijs Food Products

Bij een rondgang door onze fabriek, met klanten of auditors, liepen wij vaak tegen het probleem aan dat informatie (verbale communicatie) verloren ging door het vele en harde omgevingsgeluid. Hierdoor werd de spreker regelmatig slecht of niet gehoord, waardoor essentiële informatie verloren ging. Dit was voor ons aanleiding om via het internet op zoek te gaan naar rondleiding apparatuur. Wij kwamen al snel bij Axitour Communication Solutions terecht, vanwege de huur en koop mogelijkheden die ze aanbieden. Vervolgens hebben wij twee keer een rondleidingsysteem gehuurd bij Axitour.

 

Groepsrondleiding

De eerste keer hebben we een rondleiding gegeven in vier groepen van tien personen. Axitour heeft toen van tevoren alle instellingen voor ons ingeregeld en het systeem persoonlijk afgeleverd, zodat er ondersteuning geboden kon worden waar gewenst. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren en bleek geen overbodige luxe. Bij deze rondgang kwamen wij er wel achter dat de ruis via de headsets nog niet genoeg onderdrukt werd.

Draadloos rondleidingsysteem

Bij de tweede keer dat wij huurden, hebben wij voor headsets gekozen die het achtergrondgeluid nog beter onderdrukken. Wij hebben het gehuurde systeem toen ingezet voor een audit met 2 personen van onze eigen organisatie en twee externen. Hierbij hebben wij naast het onderdrukken van het geluid ook gekozen voor een systeem waarbij alle personen onderling met elkaar konden communiceren; AXIWI. Hierdoor ontstond een zeer prettige onderlinge interactie , waardoor de audit als zeer prettig werd ervaren door beide partijen.

Rondleidingen en audits

We hebben het huren van beide systemen via Axitour als zeer prettig ervaren en hebben uiteindelijk de beslissing genomen om 5 AXIWI sets via Axitour aan te schaffen voor audits & rondleidingen door onze fabriek. Inmiddels hebben we al menig rondgang gedaan naar volledige tevredenheid van onze klanten en collega’s.

interactieve rondleidingen en audits in fabriek met gids

Over Heijs Food Products

Heijs Food Products is eind negentiger jaren opgericht. Als fileerbedrijf en leverancier van hoogwaardig op gewicht gesorteerde kipfilet hebben wij ons in eerste instantie toegelegd op het beleveren van de Foodservice- en Maaltijdindustrie in het hogere segment van de Europese markt. Er is bewust gekozen in de afzetstrategie om de afzet aan de Retailsector een lagere (!) prioriteit te geven zodat wij een betrouwbare partij zijn voor onze partners.

Heijs-food-group-logo