Communicatiesystemen

Bij Axitour vindt u een grote hoeveelheid communicatiesystemen die u kunt huren of kopen voor uw organisatie. Geeft u bijvoorbeeld rondleidingen of wilt u dat tijdens een conferentie iedereen in de zaal de lezing goed kan volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons fluistersets of rondleidingsystemen aanschaffen of kunt u kiezen voor systemen waardoor u bepaalde teksten voor buitenlandse gasten kunt laten vertalen. Kortom zijn er bij Axitour veel mogelijkheden om communicatiesystemen in te zetten in zowel grote organisaties als kleinere bedrijven.

Communicatiesystemen huren of kopen?

Wij vinden het bij Axitour van groot belang dat u keuze heeft in het product, maar ook in de manier waarop u hiervan gebruik gaat maken. Waar sommige bedrijven liever huren, bijvoorbeeld omdat het gaat om tijdelijk gebruik of omdat u graag nog wilt uittesten welk product het beste bij u past, willen anderen graag kopen, omdat ze continu gebruik willen maken van de systemen en dit zodoende op den duur goedkoper is. Wij sluiten aan bij al deze wensen door de communicatiesystemen zowel voor verhuur als voor verkoop aan te bieden.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wanneer u op onze site terecht bent gekomen heeft u al een grote stap gemaakt. U heeft namelijk de optie overwogen om gebruik te gaan maken van audio apparatuur om uw sprekers beter verstaanbaar te maken voor uw bezoekers. Onze klanten hebben hier elk zijn eigen reden voor en ook u heeft waarschijnlijk weer andere wensen en eisen. Daarom hebben wij een grote hoeveelheid aan producten, waarbij sommige producten beter geschikt zijn voor bijvoorbeeld communicatie van de spreker naar het publiek, terwijl andere communicatiesystemen ook communicatie van het publiek naar de spreker mogelijk maken voor meer interactie.

Uw wensen zijn dus het allerbelangrijkste voor de keuze voor een bepaald type systeem. Wij helpen u vervolgens natuurlijk graag bij het kiezen van het product dat voor al uw wensen een oplossing biedt. Zo is het van belang om na te gaan of u het product binnen of buiten gaat gebruiken, voor hoeveel sprekers en publiek het systeem geschikt moet zijn en waarvoor u het systeem wilt gaan gebruiken. Klik hier om de verschillende audio systemen te bekijken.

Meer dan alleen communicatiesystemen

Bij Axitour bieden wij echter meer dan alleen de communicatiesystemen voor de verhuur of verkoop. Ook kunnen wij u met nevendiensten ondersteunen in de toepassing hiervan. U kunt ons bijvoorbeeld inzetten om de systemen op de goede kanalen in te stellen, maar ook voor het innemen en uitgeven van de producten zijn wij in te schakelen. Heeft u een speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij hiervoor de oplossing kunnen bedenken.

Wij staan natuurlijk ook open voor al uw vragen over onze apparaten en producten. U kunt onze medewerkers dan ook eenvoudig persoonlijk bereiken door tussen 08:15 en 17:15 telefonisch contact op te nemen via 0180 – 691 400. Wilt u liever per mail uw vraag stellen, zodat wij direct al uw vragen kunnen beantwoorden wanneer wij u spreken? Stuur dan uw wensen, vragen of andere opmerkingen over de communicatiesystemen naar info@axitour.eu.

axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen-panorama

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem

Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem

Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep

Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis

De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.

“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice