Fluisterset Axitour 

Het geven van informatie aan uw bezoekers kan grote meerwaarde hebben, zowel voor grote, commerciële organisaties als voor onze kleinere klanten. Toch is het vaak erg duur om deze directe informatieverschaffing te realiseren. Dankzij bijvoorbeeld een fluisterset kunt u eenvoudig grotere groepen rondleiden, zonder daarbij het contact met de bezoekers te verliezen. Kortom een prettige en geld-besparende oplossing. Het aanschaffen van een fluisterset kan, wanneer u net gaat werken met deze vorm van communicatie een grote stap zijn. Daarom kunt u onze producten ook huren. Bent u er wel aan toe om voor lange tijd gebruik te maken van één van onze communicatieapparatuur? Dan hebben wij deze ook in de verkoop. Kortom is bij Axitour veel mogelijk, zodat wij aansluiten bij de wensen van uw organisatie. Klik hier om onze audio communicatiesystemen te bekijken.

 

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!
axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen-panorama

Een fluisterset kopen of huren

Wanneer u op onze website terecht bent gekomen heeft u de eerste stap al genomen. U heeft namelijk bedacht dat er wellicht slimmere manieren zijn om uw bezoekers toe te spreken. Dit kan zijn omdat u merkt dat informatie niet bij elke bezoeker even goed overkomt of omdat u bijvoorbeeld geld wilt besparen en rondleidingen in grotere groepen wilt gaan geven. Wat uw reden ook is om op zoek te gaan naar een fluisterset, wij kunnen u helpen. Doordat wij verschillende producten en rondleidingsystemen hebben vindt u bij ons altijd het product dat aansluit bij uw wensen. Natuurlijk helpen onze medewerkers ook graag bij het vinden van dit product, omdat we begrijpen dat juist de technische details vaak lastig te begrijpen zijn.

Daarnaast is een groot voordeel van Axitour dat de fluisterset en al onze andere producten zowel te huur als te koop zijn. Zo kunt u eerst uitproberen welk product het beste bij u past voordat u beslist om deze aan te schaffen en kunt u deze producten vervolgens, indien gewenst, eenvoudig aanschaffen bij één en hetzelfde bedrijf. Daarnaast kunt u ook voor tijdelijke rondleidingen bij ons terecht voor goede communicatieapparatuur, zonder daarbij vast te zitten aan lange contracten of een product te hebben aangeschaft dat niet meer wordt gebruikt.

Onze fluisterset systemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

HAK

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen
HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.
“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK

Pepsico Groep

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem
Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem
Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep

De Nacht van Kunst & Kennis

Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis
De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.

“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Axitour vinden wij dat onze klanten, waar gewenst, moeten worden ontlast op zo veel mogelijk fronten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen om de producten op de correcte zenders in te stellen op locatie en kunt u ook nevendiensten van ons verwachten, zoals het innemen en uitgeven van de fluisterset aan uw gebruikers. Juist door al deze verschillende mogelijkheden en de bereidheid om continu met de klanten mee te denken zijn al vele grote en kleine bedrijven u voorgegaan in het gebruiken van de fluisterset of andere communicatieapparatuur van Axitour.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice