Discreet en hygienisch op afstand communiceren met het draadloze AXIWI communicatiesysteem voor de zorg

Goede en duidelijke communicatie is essentieel in de zorg. De uitbraak van het Coronavirus heeft aangetoond dat de 1,5 meter afstand, vanwege besmettingsgevaar, duidelijke communicatie in diverse werkprocessen in de zorg kan verstoren. Een draadloos communicatiesysteem, zoals het AXIWI communicatiesysteem kan hierin uitkomst bieden. Met dit draadloze en hands free communicatiesysteem ben je er zeker dat het werkproces op een discrete en hygiënische manier uitgevoerd kan worden door het personeel.

In bepaalde werksituaties, werkomgevingen of werkprocessen is het belangrijk of zelfs noodzakelijk om op afstand met elkaar te kunnen communiceren. Door het type werk, de setting of hygiëne restricties is het niet altijd mogelijk om elkaar face-to-face (toe) te spreken. Dit kan ook het geval zijn vanwege hygiene protocollen, in het geval van een virusuitbraak, zoals bij het Coronavirus. In dit soort situaties, waarop alleen op gepaste afstand en op een discrete manier met elkaar gecommuniceerd mag worden, biedt het AXIWI communicatiesysteem uitkomst.

Hulp Nodig?

Neem direct contact op met onze

Klantenservice!

Tel: +31(0)180 691 400

E:mail: info@axitour.eu

Ondersteuning medische processen ziekenhuis

Door de uitbraak van het Corona virus is de druk op de zorg en daarmee op ziekenhuizen enorm toegenomen. De ziekenhuizen worden in rap tempo omgebouwd om het toenemende aantal Coronapatiënten te behandelen. De communicatie met Coronapatiënten is anders omdat zij een zeer besmettelijk virus met zich meedragen. Om ze kunnen te behandelen wordt gebruik gemaakt van dure isolatiematerialen voor de verpleging. Iedere keer als een verpleger bij de patient is geweest, worden deze materialen weggegooid.

Met AXIWI discreet op afstand communiceren

Om de communicatie met een patiënt, die een verdenking of een bewezen besmetting heeft van het Corona virus, zoveel mogelijk op afstand te doen (i.v.m. besmettingsgevaar) vragen ziekenhuizen om babyfoons en andere communicatie-oplossingen. Uiteraard kan het AXIWI communicatiesysteem, afhankelijk van de exacte situatie, hier ook uitkomst in bieden. Met de draadloze verbinding tussen twee units kan via de Push-to-Talk functie op afstand met elkaar contact gehouden worden, net zoals bij een Walkie Talkie of telefonische verbinding maar dan gemakkelijker.

 

Uiteraard kan AXIWI in diverse andere situaties ondersteunen bij medische werkprocessen:

 • Tijdens operaties voor de onderlinge communicatie tussen de artsen, chirurgen en mogelijk andere medisch specialisten.
 • Draadloze communicatie tussen de verschillende verplegers op een afdeling.
 • Diverse logistieke werkprocessen waarbij vanuit hygiëne afstand tussen personen gewenst is en duidelijke eenduidige communicatie essentieel is.

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen
HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.
“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK
Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem
Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.
“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep
Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem
Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.
“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep
Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis
De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.
“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

 

Verhuur

 

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice