Audio Tour rondleidingsystemen van Axitour

In veel bedrijven en organisaties wordt er al gebruik gemaakt van een audio tour. Zowel grote als kleine organisaties of bedrijven kunnen hier veel baat bij hebben en in diverse omgevingen wordt dit reeds gebruikt. Zo kunt u de apparatuur zowel binnen als buiten gebruiken en kunt u diverse producten aanschaffen voor verschillende doeleinden. Wilt u wellicht gebruik gaan maken van een audio tour? Dan heeft u veel om over na te denken en veel beslissingen te nemen. Bij Axitour helpen wij u hier graag bij en hebben wij de diverse producten voor u te huur of te koop.

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!
audio-tour-rondleidingsysteem
audio-tour-dierentuin

Wat kunt u met onze producten

Onze producten worden ingezet met vele verschillende redenen. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, maar al onze producten zijn erop gericht om communicatie duidelijk te maken en op deze manier klanten of bezoekers met uw organisatie of bedrijf te verbinden. Zo hebben wij producten die een audio tour goed verstaanbaar maken en kunt u dankzij de apparaten grotere groepen tegelijkertijd rondleiden. Dit kan buiten zijn, bijvoorbeeld bij een stadstour, maar kan ook binnen ingezet worden bij bijvoorbeeld musea of rondleidingen door bedrijven. Kortom zijn er veel mogelijkheden, maar juist die diverse opties maken de keuze voor een geschikt product soms lastig.

Wij helpen u dan ook graag het product te vinden dat aansluit bij bijvoorbeeld de hoeveelheid mensen die u wilt rondleiden met de audio tour en de manier waarop u de tour vorm wilt geven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om communicatie alleen van de gids naar het publiek te laten verlopen of ook mogelijkheden bieden tot interactie door tweeweg communicatie. Natuurlijk ondersteunen wij u bij het maken van uw keuze door de juiste vragen te stellen en samen af te stemmen in de mogelijkheden en kosten.

Vind de juiste apparatuur voor uw audio tour

Wanneer u weet wat u wilt, vindt u bij ons eenvoudig de juiste apparatuur om de audio tour op een goede manier vorm te kunnen geven. Wij hebben deze producten daarbij niet alleen in de verkoop, maar bij ons bent u ook aan het goede adres wanneer u tijdelijk deze producten wilt gebruiken of wanneer u eerst wilt ervaren hoe het product binnen uw organisatie werkt. U kunt bij ons de communicatiesystemen namelijk ook huren, zodat u bij aankoop zeker weet dat u het juiste product heeft of u geen grote uitgaves hoeft te doen wanneer u tijdelijk gebruik maakt van de producten.

Naast de verhuur en verkoop van systemen zijn wij er bij Axitour ook voor diverse nevendiensten, zoals het instellen van de apparaten of het uitgeven en innemen van de producten. Samen streven wij ernaar om de audio tour van onze klanten zo eenvoudig en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie over de audio tour?

Natuurlijk kan het zijn dat u nog met vragen zit, meer informatie wilt over de apparatuur voor de audio tour of juist graag advies wilt zodat u het juiste product kunt kiezen. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar wanneer u belt naar 0180 – 691 400 of mailt naar info@axitour.eu.

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

HAK

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen
HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK

Pepsico Groep

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem
Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem
Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep

De Nacht van Kunst & Kennis

Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis
De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.

“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

 • Verkoop én verhuur
 • Advies van specialisten
 • Voor grote én kleine events
 • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
 • De koffie staat klaar in onze showroom
 • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice