Audio guide

Wilt u uw rondleidingen ook voor iedereen goed verstaanbaar maken? Dan heeft u natuurlijk diverse opties. Zo kunnen sommige bedrijven kiezen voor kleinere groepen, maar kan dit veel kosten met zich meebrengen vanwege de extra tijd die u hiermee kwijt bent. Soms is ook een kleinere groep geen garantie voor betere verstaanbaarheid, bijvoorbeeld wanneer de rondleiding wordt gegeven in een fabriekshal waar machines veel geluid produceren. Een audio guide kan wel uitkomst bieden in deze situaties. Naast het feit dat de audio guide de rondleiding beter te volgen maakt, is dit in sommige situaties ook veiliger, omdat u in directer contact staat met het publiek. Kortom zijn er vele voordelen en kunt u dankzij onze producten en service de materialen eenvoudig aanschaffen of inhuren.

Waarvoor kunt u een audio guide gebruiken?

Iedere klant van Axitour heeft zijn eigen redenen om gebruik te maken van de audio guide of één van onze andere producten. Zo wilden de eigenaren van HAK goede verstaanbaarheid in hun rumoerige fabriek, gelijktijdig meerdere en grotere groepen rondleiden en wilden ze natuurlijk een gebruiksvriendelijk systeem. Deze vonden zij bij Axitour en huren zij nu al enkele keren per jaar in om minder rondleiders nodig te hebben voor de vele mensen die een kijkje willen krijgen in de keuken van dit bedrijf.

Natuurlijk zijn niet alleen grote bedrijven zoals HAK geholpen met een audio guide. Juist ook wanneer u een kleiner bedrijf heeft is het vinden van geschikte apparatuur soms een lastige opgave. Doordat wij verschillende soorten systemen hebben is er voor iedere groepsgrote, wens of doeleinde een goed product bij ons te huren. Wilt u continu gebruik gaan maken van de audio guide, dan is het natuurlijk ook het overwegen waard om zelf de apparaten aan te schaffen bij Axitour.

Onze diensten zijn grenzeloos

Doordat wij voor veel verschillende soorten bedrijven de audio guide en andere communicatiesystemen aanbieden hebben wij ook onze service en diensten hierop aangepast. Zo kunnen wij niet alleen de producten verhuren en verkopen, maar kunt u ook service van ons verwachten op andere vlakken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het correct instellen van de apparaten of ondersteunen wij u bij het uitgeven en innemen van de apparaten. Wij denken graag in oplossingen en voor ons is geen vraag dan ook te gek. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat de diensten die wij leveren een perfecte aansluiting vormen op de wensen en eisen die u heeft.

Vragen over de audio guide of andere systemen?

Wij begrijpen goed dat wellicht niet alle antwoorden op uw vragen op onze website vermeld staan of dat u graag persoonlijk advies wilt over het aanschaffen van een audio guide. U kunt onze medewerkers dan ook eenvoudig bereiken via 0180 – 691 400 of door te mailen naar info@axitour.eu. Wij geven u altijd zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen, zodat u een goede keuze kunt maken en met duidelijke communicatie via onze systemen uw klanten kunt boeien met de mooie verhalen die u te vertellen heeft.

axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen-panorama

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem

Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem

Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep

Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis

De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.

“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

 

Verhuur

 

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice