Rondleidingsysteem

Wanneer u mensen kennis wilt laten maken met uw stad, fabriek of bijvoorbeeld wilt voorzien van informatie tijdens het bezoek aan een museum kunt u gebruik gaan maken van een rondleidingsysteem. Bij Axitour kunt u deze systemen aanschaffen, maar ook huren wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk gebruik wilt maken van een rondleidingsysteem. Niet alleen kunnen wij hierbij grote organisaties helpen, maar juist ook voor kleinere zakelijke en recreatieve doeleinden hebben wij de communicatiesystemen die hierbij aansluiten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, werkwijze en de producten van Axitour? Lees dan verder op onze website om meer informatie te verkrijgen of informeer direct bij ons welke oplossingen wij u kunnen bieden voor uw doeleinden.

Het gebruiken van een rondleidingsysteem

Een rondleidingsysteem is zeker niet alleen geschikt voor grote organisaties, zoals toertochten door een grote stad of rondleidingen door musea. Ook kleine organisaties kunnen veel baat hebben bij deze producten en hier zeker ook veel geld mee besparen. Doordat u eenmalige kosten heeft voor de aanschaf van systemen of een kleine terugkerende kostenpost heeft wanneer u besluit de producten bij Axitour te huren heeft u geen grote uitgaves meer aan bijvoorbeeld meerdere gidsen, terwijl u toch uw klanten voorziet van de informatie waarmee u hen wilt voorzien. Niet alleen kunt u de informatie op het rondleidingsysteem (laten) inspreken, maar ook live informatie is in grote groepen beter te volgen met onze systemen, waardoor u grotere groepen tegelijkertijd door één gids kunt laten toespreken.

Onze mogelijkheden

Bij Axitour zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bij ons de producten kopen, maar kunt u ook het rondleidingsysteem huren, wanneer u bijvoorbeeld voor korte tijd de rondleidingen geeft of eerst wilt uittesten welk systeem voor uw organisatie het beste werkt. Hier blijft het bij ons natuurlijk niet bij, want naast onze hoofdwerkzaamheden vinden wij ook de ontlasting van onze klanten van groot belang. Wij begrijpen dat onze producten eenvoudig te bedienen moeten zijn en zorgen dan ook altijd voor duidelijke instructies en kunnen zelfs op locatie de kanalen instellen, de systemen uitgeven en innemen en eventueel andere aanvullende werkzaamheden verrichten. De klantenservice vertelt u graag alles over onze mogelijkheden.

Axitour heeft al vele tevreden klanten mogen helpen met bijvoorbeeld een geschikt rondleidingsysteem, voor zowel binnen- als buitenrondleidingen. Zo maken onder andere grote bedrijven als HAK, het Kröller-Müller Museum en Segway City Tours Amsterdam gebruik van onze materialen, maar hebben ook kleinere organisaties en bedrijven, zoals de baptistengemeente Arnhem-Centrum, de weg naar onze producten gevonden.

Hulp bij het kiezen van uw rondleidingsysteem?

Wilt u ook weten welke mogelijkheden wij te bieden hebben wanneer u een rondleidingsysteem wilt gaan gebruiken of wellicht wilt overstappen naar Axitour? Dan helpen wij u graag met meer informatie over onze producten en werkwijze en geven wij graag persoonlijk advies dat past bij uw situatie. U kunt onze medewerkers dan ook makkelijk bereiken door op werkdagen tussen 08:15 en 17:15 te bellen naar 0180 691 400 of buiten kantoortijden te bellen naar 06 14 16 45 02. Ook kunt u uw vraag mailen naar info@axitour.eu, zodat wij zo snel mogelijk met antwoord op de vraag over bijvoorbeeld ons rondleidingsysteem bij u terug kunnen komen.

 

axitour-communication-systems-communicatie-systemen-simultaan-vertalen-panorama

Onze communicatiesystemen

Axitour AT-500

axitour-at-500-simplex-communicatie-systeem

Axitour AT-300

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

Axitour AXIWI AT-320

axitour-axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Axitour AT-900

axitour-at-900-audio-communicatie-systeem

Deze bedrijven gingen u voor: 

Axitour biedt HAK flexibiliteit en efficiëntie in rondleidingen

HAK is een groot bedrijf in de voedingsindustrie dat al zo’n 15 jaar rondleidingen geeft door zijn fabriek. Zij maken sinds kort gebruik van het AT-300 Axitour communicatiesysteem. Zij gebruiken het systeem om de groep toe te spreken die rond geleid wordt. Door het systeem kan HAK efficiënter haar rondleidingen verzorgen.

“We zijn zeer tevreden over het communicatiesysteem, maar vooral zijn wij blij met de contacten met Axitour, met hun klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en hun servicegerichtheid.” – Corrine den Dekker, HAK

Pepsico tevreden met interactief AXIWI communicatiesysteem

Sinds september 2017 gebruikt de productievestiging Zeebrugge gebruik van het AXIWI duplex communicatiesysteem. Zij gebruiken dit systeem voor interne rondleidingen die ondersteuning bieden aan hun eigen cursussen en opleidingen. Zij hebben gekozen voor het duplex AXIWI systeem omdat je met meerdere mensen tegelijk kan praten. Dit is erg handig omdat je op deze manier vragen kan stellen en behandelen tijdens de tour.

“Alles werd perfect geleverd. Wij willen Axitour bedanken voor de deskundige uitleg en hulp bij levering. Wij kunnen dit communicatiesysteem alleen maar aanbevelen.” – Dirk Frank, Pepsico Groep

Den Ouden Groep kiest voor Axitour AT-300 communicatiesysteem

Den Ouden Groep is een internationaal servicegericht familiebedrijf uit Schijndel met ca. 180 mederwerkers. Hun werkzaamheden bestaan uit het realiseren van civiel- en cultuurtechnische werken en zochten een communicatiesysteem voor een nieuwe locaties om demonstraties te geven. Met het Axitour AT-300 communicatiesysteem kunnen zij nu zonder enige ruis of hinder de demonstraties geven.

“Het Axitour AT-300 communicatiesysteem voldeed aan al onze wensen, de reacties waren lovend en wij kunnen dit systeem dan ook van harte aanbevelen.” – Den Ouden Groep

Het Axitour AT-200 audio communicatiesysteem ingezet tijdens de Nacht van Kunst en Kennis

De Nacht van Kunst & Kennis is het grootste kunst- en wetenschapsfestival van Zuid-Holland. Voor de vierde editie werd er een audiotour georganiseerd die bezoekers konden volgend tijdens het evenement. Zij konden luisteren naar een podcast die was gemaakt van één van hun locaties. Het Axitour AT-200 was hier uitermate geschikt voor. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en word aangeleverd met hoofdtelefoon.

“We zijn erg tevreden over de diensten die Axitour ons heeft geleverd en zouden hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.”
De Nacht van Kunst & Kennis

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Verkoop

Verhuur

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice