Het is november 2021 en de Corona-besmettingen blijven helaas hard stijgen. De verwachting is dat het kabinet aanvullende maatregelen neemt om het virus af te remmen. Dat heeft consequenties voor het bedrijfsleven en de manier waarop we met elkaar samenwerken en communiceren.

Aan de ene kant wilt u dat uw bedrijfsvoering voldoet aan de Corona richtlijnen. Aan de andere kant wilt u dat de activiteiten binnen uw bedrijf zoveel mogelijk doorgaan. Axitour kan u daar bij helpen. Het afgelopen 1,5 jaar zijn veel van onze communicatie-oplossingen gebruikt om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar te blijven communiceren. Van productiebedrijven, distributiecentra tot aan musea hebben gebruik gemaakt van onze innovatieve communicatie-oplossingen. Op deze manier bleven de essentiële bedrijfsprocessen van deze organisaties toch doorgaan.

Axitour biedt diverse communicatie-oplossingen, waarmee u uw personeel, gasten en bezoekers op een veilige en verantwoorde kunt blijven ontvangen. In dit artikel informeren wij u hier graag over.

AXIWI

Het AXIWI communicatiesysteem is een duplex (tweerichtings) communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen draadloos met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het systeem is geheel handsfree te gebruiken en beschikt over 8 kanalen (AT-350). Per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem. AXIWI kent ondertussen vele gebruikstoepassingen in een productieomgeving. Denk hierbij aan communicatie tijdens verschillende werprocessen of tussen verschillende afdelingen, voor het opleiden en coachen van personeel, het instrueren van personeel én voor het rondleiden van bezoekers en gasten.

Toepassingen

veilig-communiceren-productie-omgeving

Voordelen gebruik AXIWI in productieomgeving

  • Geen last van omgevingsgeluid;
  • Beter en veiliger samenwerken;
  • Voorkom besmettingsgevaar, bijv. Corona;
  • Discreet op 1,5 meter communiceren;
  • Effectief coachen & opleiden van trainees.

Innovatief: Greif geeft met AXIWI Coronaproof bedrijfsrondleiding ‘op afstand’ via Zoom

Greif Nederland heeft een Coronaproof bedrijfsrondleiding ‘op afstand’ voor collega’s georganiseerd. Door de maatregelen, als gevolg van het Coronavirus, konden de collega’s uit Amerika helaas niet deelnemen aan de fysieke rondleiding in de fabriek. Dus is er gezocht naar een alternatief om hen ook bij de rondleiding te betrekken. Klik voor meer informatie op de afbeelding hieronder. 

greif-bedrijfsrondleiding-op-afstand-zoom

Coronaproof audiogids op smartphone borgt veiligheid en afstand tussen museumbezoekers

veilig-communiceren-audiogids-museumbezoekers

Nubart is een audiogids die gestreamd wordt op de telefoon van uw bezoeker. De bezoeker hoeft simpelweg de persoonlijke QR-code op de kaart te scannen om de audiotour te openen. 

Zo werkt het

1. Geef de bezoeker een kaart

2. Bied meerdere talen aan

3. Laat unieke content zien

4. Ontvang direct feedback