Deze referentie is geschreven door Corrine den Dekker van HAK

HAK is in 1952 opgericht door de familie Hak in Giessen. Wij verwerken en verkopen groenten en peulvruchten waarvan kwaliteit, transparantie en nabijheid altijd de basis vormen. De groenten worden rechtstreeks van het land verwerkt en daarbij spelen de seizoenen in Nederland een grote rol, waardoor de meeste groenten in de zomerperiode geoogst en verwerkt worden.

Rondleidingen ‘pottenkijkers’

Al diverse jaren huurt HAK bij Axitour rondleidingsets voor bij rondleiden van groepen studenten en ‘pottenkijkers’ (zie toelichting daarover op www.hak.nl). Waarom huren? Vanwege verschillende groepsgroottes was het voor HAK altijd het voordeligste om de rondleidingsets te huren.

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen
hak-instrueert-uitzendkrachten-coronaproof-met-axiwi-instructie

Vakantiekrachten ‘op afstand’ instrueren

In de zomerperiode komen de meeste groenten van het land en is het daarmee een zeer drukke periode in de fabriek. Maar in de zomerperiode nemen veel productiemedewerkers hun vakantie op en daarom worden er vele uitzendkrachten ingezet. Deze uitzendkrachten moeten geïnstrueerd worden voor hun taken in de fabriek, waar het geluidsniveau van de machines dusdanig is dat de 1,5 meter afstand niet aangehouden kan worden. Om de onderlinge afstand toch te borgen was het voor HAK een logische stap contact met Axitour te zoeken en deze keer toch over te gaan tot het aanschaffen van een aantal AXIWI sets. We hebben het communicatiesysteem namelijk een aantal maanden én structureel nodig. Axitour heeft ons de AXIWI AT-350 aanbevolen.

AXIWI AT-350

Het gebruik van de AXIWI AT-350 bevalt ons zeer goed. Het is heel handig om direct op afstand met elkaar te communiceren en de mensen op te leiden voor hun werkzaamheden. Tevens worden de sets ingezet als er met meerdere monteurs gelijktijdig, binnen 1,5 meter, aan een machine gewerkt moet worden.

De AXIWI AT-350 zullen we ook na corona-tijd blijven gebruiken voor het inwerken van personeel en het rondleiden van groepen mensen en indien nodig, aanvullend sets huren.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

 Tevreden over Axitour Communication Solutions

Wij zijn al vele jaren bekend met de professionele maar vooral ook zeer prettige samenwerking en informatievoorziening van Axitour. Ook de zeer snelle leveringen (de ene dag besteld volgende dag in huis) worden door ons zeer gewaardeerd.