KFC gebruikt Axitour rondleidingsysteem om collega’s inzicht en kennis te geven in supply chain

Deze referentie is geschreven door Robin Cirkel – SCM & QA Manager – KFC Northern Europe

Om collega’s inzicht en kennis te geven van de uitgebreide supply chain, organiseren wij jaarlijks diverse rondleidingen bij onze leveranciers en distributeurs. Deze dagen worden vol enthousiasme georganiseerd door partners met passie voor hun vak. Desalniettemin is het geven van rondleidingen niet hun dagelijkse bezigheid.

 

Om ze hierin van goede apparatuur te voorzien, hebben wij rondleidingsystemen gehuurd bij Axitour Communication Solutions. Na een tip van een van onze leveranciers hebben wij direct prettig en professioneel advies gekregen van Axitour over de benodigde materialen.

 

De apparatuur zorgde ervoor dat de “gids” uitgebreid mooie verhalen kon vertellen over zijn beroep, de groep alle informatie te horen kreeg én daarbij niet werd afgeleid door het geluid van de machines en de omgeving. Om er zeker van te zijn dat je niet met defecte apparatuur werkt, zorgt Axitour daarnaast heel fijn voor reservemateriaal.

 

Robin Cirkel – SCM & QA Manager – KFC Northern Europe

 

Axitour Communication Solutions