Deze referentie is geschreven door Willie Benning, Inkoper bij Dalli-De Klok B.V. 

Zoals in zoveel bedrijven is ‘goede communicatie’ niet vanzelfsprekend. Bij ons was de grootste belemmering voor duidelijke communicatie, het lawaai op de werkvloer.

Wij zijn een productiebedrijf dat 24/7 hoogwaardige home-care producten maakt voor o.a. de grote supermarktketens. Elke morgen om 10:00 uur vindt een ‘ochtendronde’ plaats in de productieruimte. De werknemers hebben allen hun eigen discipline en overleggen, indien er zich een probleem voordoet t.b.v. de benodigde grondstof of de machines, hoe men dit kan oplossen. Gezien iedereen otoplastieken (oordoppen) en een mondmasker draagt, is goed communiceren een uitdaging. Om de onderlinge communicatie te verbeteren zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.

AXIWI®

Wij kwamen eigenlijk al snel bij Axitour Communication Solutions terecht. Na een belletje naar de klantenservice en een toelichting op onze situatie, konden we binnen enkele dagen de gekozen apparatuur testen.  De ervaringen waren eigenlijk direct positief en storingen die we hadden verwacht, afkomstig van de machines, bleven uit. Wij hebben toen 5 complete AXIWI sets gekocht, zodat iedereen die deelneemt aan het werkproces elkaar goed kan verstaan én mee kan praten over het mogelijk aanwezige probleem.

Wij zijn zeer content met onze keuze voor Axitour en kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden, indien ook bij u de onderlinge communicatie op de werkplek verbeterd dient te worden.