De Emmanuel Gemeente is een levendige kerk uit Deventer die haar diensten, middels verschillende platformen, ook online uitzendt. Voor de communicatie gedurende de zondagochtend-diensten was er behoefte aan communicatie met de regisseur, zijn cameramensen en de overall manager.

Een bezoek aan de showroom in Barendrecht leerde ons dat AXITOUR Communications Solutions in staat is iedere vorm van communicatie moeiteloos te kunnen uitvoeren. De buitengewoon behulpzame klantenservice van Axitour bracht de vraagstelling van ons al snel in kaart en adviseerde een set AT-350 van het AXIWI systeem.

Met 8 losse units, met enkelvoudige koptelefoon en microfoon, waren voor ons alle wensen direct ingevuld. Alles in een nette koffer met laders zorgt voor een compact en compleet geheel. Onze eigen wensen werden allemaal vervuld; Lange accuduur, eenvoudig in gebruik, microfoons onderling uitschakelaar en uitbreidbaar tot meerdere units.

Ook de mogelijkheid om verschillende frequenties te gebruiken kwam uitstekend van pas. Met een goede prijs, kwaliteit en mogelijkheden-verhouding zijn wij als kerk zeer tevreden.

Door het gebruik van het AXIWI systeem zijn we nu in staat om moeiteloos met elkaar te communiceren zonder dat de bezoekers er last van hebben. Dit draagt niet alleen bij aan de service, maar ook aan betere beelden omdat iedere cameravrouw en man nu rechtstreeks in contact staat met de regisseur van dienst.

We gebruiken het set nu vier maanden en zijn er dol enthousiast over. Het geheel werk feilloos, glashelder en bijzonder gebruiksvriendelijk. Zo enthousiast dat we reeds een nieuwe offerte binnen hebben voor nog een set. De klantenservice van Axitour heeft ook ons nieuwe vraagstuk buitengewoon correct opgepakt.