Musea en diverse toeristische attracties zijn weer open na de lockdown. Om dat te vieren geven wij in de maand juni ruim 20% korting op het nieuwe en innovatieve AxiGuide rondleidingsysteem.

Met het nieuwste rondleidingsysteem van Axitour Communication Solutions heeft u de toekomst in handen. Geen gedoe meer met het opladen, schoonmaken en repareren van vaak dure ontvangers! Zeker in tijden zoals deze, is het gebruik van de smartphone van uw bezoeker als ontvanger een uitkomst vanwege hygiëne. Maar hoe werkt de Axiguide precies? Lees hieronder verder!

Axiguide is een rondleidingsysteem dat gebaseerd is op het Bring Your Own Device principe (BYOD). Het is een systeem dat gebruik maakt van de smartphone van uw bezoekers. Deze zal dienen als ontvanger. In essentie is de Axiguide een router dat een WIFI signaal uitzendt. Aan de Axiguide zit een opspeldmicrofoon verbonden met USB.  Uw bezoekers kunnen op dit WIFI netwerk inloggen en een bijhorende website aanroepen middel een URL: 123axi.com. Op deze website kan de bezoeker live luisteren naar een gids die in de microfoon spreekt.

Kortingsactie AxiGuide

In de maand juni geven wij ruim 20% korting op twee modellen van het AxiGuide rondleidingsysteem.Het gaat om de volgende systemen.

  • AxiGuide Simplex 14 pers.: van € 895,- voor € 699,-
  • AxiGuide Duplex 7 pers.: van € 1395 voor € 1099

Spelregels Actie

  • De actie is geldig in de gehele maand juni 2020.
  • Indien u overgaat tot aanschaf van het apparaat leveren wij het product persoonlijk af volgens de RIVM-richtlijnen i.v.m. Corona. Bij het afleveren geven wij u uitleg over de werking van het AxiGuide.
  • Niet goed, geld terug, geldig voor 1 maand na aankoop.