Dé duurzame oplossing voor rondleiding communicatie!

Gebruikt de smartphone als ontvanger

Speciaal ontwikkeld voor gidsen

Geen extern internet nodig

BLIJF OP DE HOOGTE

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Axiguide. Bent u geinteresseerd? Meld u aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. 

AXIGUIDE MODELLEN

AXIGUIDE SIMPLEX

Met het SIMPLEX model kunt u spreken tegen een aantal deelnemers (14 of 30 personen). De deelnemers gebruiken hun eigen smartphone als ontvanger om te luisteren. Dit doen ze door in te loggen op het WIFI netwerk dat de Axiguide uitzendt. Na het inloggen dienen ze naar een bijhorende website te gaan waar ze de stem van de gids live kunnen horen. Daarnaast kunnen zij ook met elkaar chatten en alle gesproken audio opslaan op hun telefoon.

 momenteel niet beschikbaar

AXIGUIDE TRANSLATE

Met het SIMPLEX model kunt u spreken tegen een aantal deelnemers. De deelnemers gebruiken hun eigen smartphone als ontvanger om te luisteren. Dit doen ze door in te loggen op het WIFI netwerk dat de Axiguide uitzendt. Na het inloggen dienen ze naar een bijhorende website te gaan waar ze de stem van de gids live kunnen horen. Daarnaast kunnen zij ook met elkaar chatten en alle gesproken audio opslaan op hun telefoon. Dit alles in één model ondersteund het spreken te deelnemers, onderling chatten en audio save. Als extra optie, kan deze Axiguide ook de gesproken tekst vertalen naar: Duits, Frans, Chinees, Nederlands, Spaans en Engels. Deze vertaalde tekst verschijnt op het scherm van de smartphone van de gebruiker en kan na de rondleiding opgestuurd worden naar het eigen mail adres.

momenteel niet beschikbaar

AXIGUIDE DUPLEX

Het DUPLEX model is ontworpen om een tweezijdig gesprek tussen (tot) 7 personen te ondersteunen via smartphones. HQ geluid en een bereik van 80 meter!

momenteel niet beschikbaar

WHAT’S IN THE BOX?

BEKIJK AXIGUIDE MODELLEN

Axiguide is een draagbare Wifi hotspot verpakt in een zwarte tas. Naast een powerbank met kabel zit er ook een USB microfoon bij. voor het Advanced model heb je een data USB kabel nodig. Vaak is de oplaadkabel die bij een smartphone geleverd wordt voldoende. 

Duurzame rondleiding communicatie!

PRODUCTEN

Axiguide SIMPLEX 14

€895,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide SIMPLEX 30

€1395,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide DUPLEX 7

€1395,- (excl. BTW)

Tweezijdig communicatie systeem waarmee u in direct contact staat met tot 7 personen. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 14

€1975,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 30

€2425,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.