Het 'Bring Your Own Device' rondleidingsysteem

Gebruikt de smartphone als ontvanger

Ideaal voor rondleidingen

Geen internet nodig

 

 

 

Lees verder

Hoe werkt het?

Laten we beginnen met het verschil tussen Axiguide en een conventioneel rondleidingsysteem. Normaal gesproken bestaat een rondleidingsysteem uit een zender met een aantal ontvangers. Dit zijn apparaten die met elkaar kunnen communiceren over een radioverbinding. Zo kan een gids middels een zender de deelnemers met ontvanger toespreken.

Axiguide werkt net even anders. Dit BYOD (Bring Your Own Device) rondleidingsysteem maakt namelijk gebruik van smartphones als ontvangers. De Axiguide werkt als zender. Bekijk de video links voor meer informatie.

 

Voordelen

Axiguide biedt een aantal voordelen ten opzichte van conventionele rondleidingsystemen:

  • Het opladen, schoonmaken en repareren/vervangen van ontvangers is niet nodig
  • Geen zware koffers met talloze ontvangers
  • Uitgifte en inname van ontvangers niet nodig
  • Voordeliger in aanschaf
  • Overal te gebruiken

Axiguide modellen

AXIGUIDE SIMPLEX

Met het SIMPLEX model kunt u een rondleiding organiseren voor tot 14 of tot 30 deelnemers. De deelnemers gebruiken hun eigen smartphone als ontvanger om te luisteren. Dit doen ze door in te loggen op het WIFI netwerk dat de Axiguide uitzendt. Na het inloggen dienen ze naar een bijhorende website te gaan waar ze de stem van de gids live kunnen horen. Daarnaast kunnen zij ook met elkaar chatten en alle gesproken audio opslaan op hun telefoon.

De Axiguide SIMPEX is er in twee versies:

14 personen

30 personen

Binnenkort beschikbaar

AXIGUIDE TRANSLATE

Met het SIMPLEX model kunt u spreken tegen een aantal deelnemers. De deelnemers gebruiken hun eigen smartphone als ontvanger om te luisteren. Dit doen ze door in te loggen op het WIFI netwerk dat de Axiguide uitzendt. Na het inloggen dienen ze naar een bijhorende website te gaan waar ze de stem van de gids live kunnen horen. Daarnaast kunnen zij ook met elkaar chatten en alle gesproken audio opslaan op hun telefoon. Dit alles in één model ondersteund het spreken te deelnemers, onderling chatten en audio save. Als extra optie, kan deze Axiguide ook de gesproken tekst vertalen naar: Duits, Frans, Chinees, Nederlands, Spaans en Engels. Deze vertaalde tekst verschijnt op het scherm van de smartphone van de gebruiker en kan na de rondleiding opgestuurd worden naar het eigen mail adres.

De Axiguide TRANSLATE is er in twee versies:

14 personen

30 personen

Binnenkort beschikbaar

AXIGUIDE DUPLEX

Het DUPLEX model is ontworpen om een tweezijdig gesprek tussen (tot) 7 personen te ondersteunen via smartphones. HQ geluid en een bereik van 80 meter!

De Axiguide DUPLEX is er in één versie:

7 personen

Binnenkort beschikbaar

BLIJF OP DE HOOGTE

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Axiguide. Bent u geinteresseerd? Meld u aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Duurzame rondleiding communicatie!

PRODUCTEN

Axiguide SIMPLEX 14

€895,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide SIMPLEX 30

€1395,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide DUPLEX 7

€1395,- (excl. BTW)

Tweezijdig communicatie systeem waarmee u in direct contact staat met tot 7 personen. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 14

€1975,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 30

€2425,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.