Dé duurzame oplossing voor rondleiding communicatie!

Gebruikt de smartphone als ontvanger

Speciaal ontwikkeld voor gidsen

Geen extern internet nodig

MEEST DUURZAME TOUR GUIDE SYSTEEM

AXIGUIDE MODELLEN

AXIGUIDE SIMPLEX

Met het SIMPLEX model kunt u spreken tegen 14 deelnemers. De deelnemers gebruiken hun eigen smartphone als ontvanger. Daarnaast kunnen de bezoekers ook onderling met elkaar chatten via de online omgeving waarop zij inloggen voor de tour. De gesproken audio is op te slaan op de telefoon zodat ze dit later nog eens terug kunnen luisteren!

 

AXIGUIDE TRANSLATE

Dit alles in één model ondersteund het spreken tegen 14 personen, chatten en audio save. Als extra optie, kan deze Axiguide ook de gesproken tekst vertalen naar: Duits, Frans, Chinees, Nederlands, Spaans en Engels. Deze vertaalde tekst verschijnt op het scherm van de smartphone van de gebruiker en kan na de rondleiding opgestuurd worden naar het eigen mail adres. COMING SOON!

AXIGUIDE DUPLEX

Het DUPLEX model is ontworpen om een tweezijdig gesprek tussen (tot) 7 personen te ondersteunen via smartphones. HQ geluid en een bereik van 80 meter! 

 

WHAT’S IN THE BOX?

BEKIJK AXIGUIDE MODELLEN

Axiguide is een draagbare Wifi hotspot verpakt in een zwarte tas. Naast een powerbank met kabel zit er ook een USB microfoon bij. voor het Advanced model heb je een data USB kabel nodig.

Duurzame rondleiding communicatie!

PRODUCTEN

Axiguide SIMPLEX 14

€895,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide SIMPLEX 30

€1395,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide DUPLEX 7

€1395,- (excl. BTW)

Tweezijdig communicatie systeem waarmee u in direct contact staat met tot 7 personen. Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 14

€1975,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 14 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.

Axiguide TRANSLATE 30

€2425,- (excl. BTW)

Eenzijdig communicatie systeem waarmee u tot 30 personen kunt rondleiden/toespreken. Naast het luisteren kunnen bezoekers met de gesproken audio meelezen in hun eigen taal (EU). Maakt gebruik van de smartphone van uw bezoekers als ontvanger.