Herman Kruis, bondscoach van de hockeyvrouwen van Wit-Rusland, heeft tijdens het Europees kampioenschap Indoor Hockey 2016 gebruik gemaakt van het AXIWI communicatiesysteem. De voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam (2006 – 2008 indoor, 2008 – 2010 outdoor) gebruikt het AXIWI communicatiesysteem om te communiceren met zijn staff.

axitour-herman-kruis-coach-axiwi-communicatiesysteem

‘Met de staff van het nationale team van de hockeyvrouwen van Wit-Rusland hebben we het AXIWI communicatiesysteem gedurende het Europees Kampioenschap Indoor Hockey 2016 in Minsk gebruikt. Het communicatiesysteem is uitstekend bevallen. Ik ben de Bondscoach en had via het communicatiesysteem gedurende de wedstrijden contact met mijn assistent, de teammanager en tevens tolk Vitaly Novik én de videoman.

De teammanager en de assistent zaten op de spelersbank (dug-out), ikzelf zat op een andere plaats hoog in het stadion voor het overzicht en de videoman zat ook op een hoge plek in het stadion. Het AXIWI communicatiesysteem werkte prima en we konden goed met elkaar communiceren, ook bij een vol stadion met zo’n 3000 uitzinnige fans.’

Meer informatie over het AXIWI communicatiesysteem

Het  AXIWI AT-320 (2-weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken.en beschikt over 4 kanalen.

Meer informatie over het Axitour AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.