Rondleidingsystemen voor attractieparken

Rondleidingsystemen voor attractieparken

Wij van Axitour leveren rondleidingsystemen voor attractieparken. Een attractiepark kan zich doormiddel van een rondleidingsysteem zich beter kenbaar maken aan bezoekers.

Door bijvoorbeeld rondleidingen te geven backstage creëer je een exclusiviteit binnen het attractiepark wat automatisch inkomsten genereert. Onze rondleidingsystemen voor attractieparken kunnen u daarbij helpen. Axitour heeft bijvoorbeeld rondleidingsystemen die gebruikt worden door middel van een gids maar ook rondleidingsystemen die autonoom gebruikt kunnen worden. Ook zou uw bezoeker door het attractiepark kunnen lopen met het GPS systeem welke dan aangeeft welke attractie waar is en waar de bezoeker zich bevind. Dit vereenvoudigt het lopen door het park en word het irritante gebruik van plattegronden verbannen.

Het GPS systeem kan ook een spannend verhaal vertellen voor de jeugdige bezoekers waarbij het attractiepark opeens is omgetoverd tot een fantasiewereld met leuke opdrachten.

Het kan ook dat u praktische informatie wilt delen met buitenlands publiek.
Onze rondleidingsystemen voor attractieparken bieden dan uitkomst.
Door middel van een autonoom rondleidingsysteem kan u bezoeker de taal van de informatie naar wens instellen waarmee de bezoeker het verhaal te horen krijgt in de taal die de bezoeker het beste past.