Paardrij instructieset AT-300 

voor 1 instructeur en 1 ruiter.

Paardrij instructie geven is zonder hulpmiddel een ware aanslag op de stembanden.

U moet immers  met uw stem de lengte van de bak overbruggen alsook eventueel verkeerslawaai en veelal geluiden van andere personen en paarden in de nabijheid.

Met de Axitour Paardrij instructieset AT-300 ( handsfree systeem) communiceert u moeiteloos met uw pupil.

Een set bestaat uit: 1 zender (blauw) en 1 ontvanger (rood), een headset microfoon voor de instructeur, een oortelefoon voor de ruiter, een oplader voor 2 toestellen en een opbergkoffer.

De paardrij instructieset AT-300 werkt zowel buiten als binnen op een perfecte manier. Omdat uw pupil u moeiteloos verstaat, is het herhalen van een instructie er nauwelijks meer bij.

U werkt prettiger, relaxter en ook uw pupil kan zich beter concentreren op het uitvoeren van uw instructie, want men hoeft zich niet meer af te vragen wat de instructeur nou wel heeft gezegd. De paardrij instructieset AT-300 set van Axitour is eenvoudig uit te breiden met meerdere ontvangers zodat de instructeur 2 of 3 ruiters tegelijk instructie kan geven.

Deze paardrij instructieset AT 300 heeft een eenvoudige bediening met een “aan / uit “knop op zowel ontvanger en zender.  Dit paardrij instructie systeem is binnen enkele ogenblikken gebruiksklaar.

Axitour  specialist in draadloze handsfree communicatie systemen, en deze zijn specifiek geschikt voor het op een efficiënte wijze lesgeven. Het bereik is ruim voldoende om in iedere hoek van de bak een goede ontvangst te hebben.

Verkeerslawaai, gesprekken, instructies van anderen storen niet langer de communicatie tussen instructeur en ruiter. Alle systemen zijn voorzien van oplaadbare batterijen.De door ons geleverde systemen werken op een vergunningsvrije band.

Gebruiksduur circa 8 uur mits batterijen volledig opgeladen.

Via de onderstaande links komt u bij de omschrijvingen van de diverse systemen.

Het simplex systeem is een éénrichtings verkeer communicatie en met het Axitour AXIWI duplex systeem kunt u met uw pupil heen en weer spreken.