GPS audio tour systeem

Het voordeel van een automatisch gestuurd GPS audio tour systeem is dat alle deelnemers aan uw tour gelijktijdig exact op hetzelfde moment de informatie krijgen in hun eigen taal. Dus niet meer eerst het Nederlands, dan het Engels en daarna Duits. Het hele GPS audio tour systeem werkt vol automatisch. Uw bemanning kiest alleen de route, niet meer kijken waar zijn we. Welke bandjes met welke taal combinaties hebben we nodig.

De meeste GPS audio tour systemen worden toegepast in rondvaartschepen, Hop on Hop off bussen, river cruise schepen e.d.  Het aantal verschillende buitenlandse nationaliteiten dat deelneemt aan dit soort activiteiten groeit aanzienlijk. En de meerderheid van uw gasten spreekt en verstaat meestal ook het engels niet volledig.

Uw gasten kiezen zelf welke taal hun het beste past uit een van de 16 of 32 talen die u beschikbaat kunt stellen. Maar voor b.v een landschaps park of openlucht museum of een stads wandeling is er een automatisch GPS getriggeerd rondleidingsysteem bechikbaar. Het systeem AT 200 kan buiten werken op basis van GPS en binne op basis van bijvoorbeeld RFID of IR.

 De voordelen van Axitour

  • Verkoop én verhuur
  • Advies van specialisten
  • Voor grote én kleine events
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • Diverse en veilige betaalmogelijkheden
  • De koffie staat klaar in onze showroom
  • De klantenservice helpt u graag!

GPS Audio Tour Systeem; Nubart

Het gebruik van traditionele audio gids apparatuur is relatief duur. ledere keer weer moet u de communicatiesystemen opladen en schoonmaken, sommige gaan zelfs kapot en moeten gerepareerd worden. Aan het einde van de rondleiding moeten ze worden ingeleverd. Om er zeker van te zijn dat ze worden geretourneerd vraagt het museum om legitimatie of een financiële borg. Dit is veel rompslomp voor de bezoeker en het achterlaten van persoonlijke documenten vindt men niet altijd prettig.

Nubart-kaarten nemen nauwelijks ruimte in beslag en hebben geen technisch onderhoud nodig. Een ander groot voordeel is dat u de handling, die bij het aanhouden van een voorraad traditionele audio gids systemen hoort, ook niet meer hebt. Bezoekers kunnen de kaart houden en daardoor hebt u veel minder onderhoud en nauwelijks handling.

De Nubart-kaart werkt als een sleutel die direct gecontroleerde toegang geeft tot de meertalige inhoud via de smartphone van de bezoeker. De kaart kan voorzien worden van de huisstijl of een afbeelding die te maken heeft met een tentoongestelde collectie of van het museum. Op die manier maakt u er een leuke en aantrekkelijke souvenir van.

Verkoop en verhuur communicatiesystemen

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice