Coach communicatie systeem voor de roeisport

Tijdens trainingen voor roeiers, fietst de coach meestal langs het parcours en geeft op een omslachtige manier zijn of haar instructies soms met behulp van een draagbare speaker. Bijna altijd is dit éénrichtingsverkeer communicatie aangezien terug praten via de boot bijna ondoenlijk is.

Met het AXIWI systeem kunt u tijdens het roeien handsfree en draadloos met elkaar spreken. U kunt met 3 personen tegelijk met elkaar spreken en luisteren.  Eventuele andere deelnemers kunnen meeluisteren of met de leider in contact komen en toch de gehele informatie van coach en stuurman meekrijgen. Het wordt leuker en veiliger  als je tijdens het roeien op een eenvoudige manier de aanwijzingen kunt geven en dat ervan de boot indien gewenst nadere vragen of opmerkingen geplaatst kunnen worden.

Eef Haaze traint met AXIWI communicatie systeem

Rust en focus tijdens varen.

Van Axitour ontving ik het AXIWI communicatiesysteem, waarbij ik tijdens de trainingen direct en draadloos feedback kan ontvangen van mijn trainer. Voortaan geen aanwijzingen meer die ik half hoor door teveel omgevingsgeluid of lawaai én ook geen trainer die staat te schreeuwen langs de kant met de kans dat die zijn stem verliest. Met het communicatiesysteem heb ik veel meer rust en kan ik me beter concentreren op het varen. De ervaringen van mij en mijn trainer, met het AXIWI communicatiesysteem, zijn super positief.

Effectiever trainen.

Sinds Portugal gebruik ik het communicatiesysteem, dat bestaat uit twee zenders die de grootte hebben van een luciferdoosje en twee headsets. Het communicatiesysteem is gemakkelijk te bedienen en kun je naar wens instellen: enkel ontvangen óf ontvangen en zenden. We gebruiken het communicatiesysteem voornamelijk voor eenrichting-communicatie; mijn trainer geeft mij instructies. Het communicatiesysteem heeft een bereik van ongeveer +/- 250 meter. We hebben getraind waarbij de trainer aan de kant staat én met een volgboot. In beide gevallen werkte het communicatiesysteem prima en kunnen we nog effectiever trainen, doordat we continu met elkaar in verbinding staan met de ‘open’ lijn-verbinding.

‘Het trainen met het AXIWI communicatiesysteem is van grote toegevoegde waarde voor mij als professioneel kanoster.’ – Eef Haaze

Het AXIWI communicatiesysteem

Productspecificaties

  • Frequentie 2,402 – 2,483 GHz
  • Bereik +/- 250 meter*
  • Afmeting 65x32x22 mm
  • Gewicht 39 gram (inclusief batterij)
  • Headset aansluiting 3,5 mm
  • Oplaadtijd 2 uur
  • Gebruiksduur “Master” circa. 8 uur
  • Gebruiksduur “Follower” (volger) circa. 12 uur

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice