Bij Dujardin Remmers werken wij met een team in de alarm- en camerasystemen. Hierbij voeren we geregeld werkzaamheden uit voor een winkelketen, als één van de winkels vernieuwd wordt. Hierbij trekken we in teamverband, met 6 man personeel, data- en alarmkabels van tot wel 90 meter lang. Het is zwaar werk, waarbij het belangrijk is dat we over langere afstand efficiënt en duidelijk met elkaar kunnen communiceren. Na het trekken van de kabels monteren we het alarm- en camerasysteem af.

Omgevingsgeluid

Bij dit soort projecten wordt de complete winkel in 1 week vernieuwd. Er zijn dagelijks 60 tot 70 mensen tegelijkertijd werkzaam én er is veel lawaai. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een communicatiesysteem waarmee we, zonder de handen te hoeven gebruiken, duidelijk met elkaar op afstand kunnen communiceren.

AXIWI®

De oplossing hebben we bij Axitour gevonden. Zij zijn leverancier van het draadloze AXIWI® communicatiesysteem. Met dit systeem kunnen we ondanks de afstand en het omgevingsgeluid, duidelijk met elkaar praten. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger. Het team is blij met het systeem en we hebben er goede reacties op ontvangen.

Over Dujardin Remmers

Dujardin Remmers is sinds jaar en dag een begrip op het gebied van geld- en waardeberging, cash managementsystemen en geldautomatendienstverlening. Het familiebedrijf begon 135 jaar geleden in Groningen als Remmers Haarden en Brandkasten.

Meer info op de website van Dujardin Remmers.