Jaap is een geboren en getogen Rotterdammer. Vanuit de kerk waar Jaap bij aangesloten is, bieden leden voor het goede doel een dienst aan. De opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel en in zijn geval gaan die naar straatkinderen in Brazilië. Jaap biedt als dienst 2 rondleidingen aan in het centrum van Rotterdam.

Rondleiding centrum Rotterdam

Op zaterdagmiddag 16 december 2023 is Jaap, met een groep van ongeveer 15 personen, gaan wandelen in het centrum van Rotterdam. Vanaf Rotterdam Centraal Station liepen ze naar de Blaak. Vanuit zijn tientallen jaren ervaring in het politiewerk in Rotterdam, maar ook als geboren en getogen Rotterdammer, vertelt Jaap tijdens deze wandelingen aansprekende verhalen.

rondleidingsysteem-rondleiding-gids
rondleidingsysteem-rondleiding-rotterdam-kerk

Goede doel

Jaap heeft 2 rondleidingen aangeboden als dienst voor het goede doel. De tweede vond op 27 januari plaats. De totale opbrengst van € 350,- gaat naar het goede doel. Om vanuit Axitour ook een steentje bij te dragen, hebben wij het rondleidingsysteem kosteloos beschikbaar gesteld.

Meer informatie over het goede doel is hier terug te vinden:

rondleidingsysteem-rondleiding-groep-kubus-woning
rondleidingsysteem-rondleiding-rotterdam-centraal-station

Meer info fabrieksrondleidingen

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Lees hieronder bijvoorbeeld hoe HAK efficient een flexibel groepen bezoekers kan rondleiden met onze communicatiesystemen.