Deze bijdrage is geschreven door Philippe Verstraete, CEO DRUMDRUM 

DRUMDRUM is internationaal actief in de ophaling, reconditionering en recyclage van industriële verpakkingen. Ze zijn marktleider in het 200L stalen-vaten segment. Meer dan 1,5 miljoen stalen vaten worden jaarlijks opgehaald, voornamelijk in Benelux, Frankrijk en Duitsland. 140 ervaren medewerkers geven de vaten in de fabriek in Rumbeke een nieuw leven voor hergebruik. Daarnaast worden ook verpakkingen aan het einde van hun levenscyclus op een verantwoorde manier gerecycleerd.

Rondleidingsysteem

Voor rondleidingen is er binnen de organisatie behoefte aan een goed communicatiesysteem. De manipulatie van de stalen vaten veroorzaakt immers veel lawaai. Zonder communicatiesysteem is het dan ook niet mogelijk om een rondleiding te geven. Het is daarbij handig als de rondleidingen op een interactieve manier gegeven kunnen worden; waarbij de bezoekers direct vragen kunnen stellen én de gids deze kan beantwoorden. Het oude systeem was aan vervanging en upgrade toe.

AXWI®

Ik heb Axitour toevallig leren kennen tijdens een rondleiding bij een ander bedrijf. Het AXIWI rondleidingsysteem dat daar gebruikt werd, leek mij een goed systeem. Daarna heb ik bij Axitour een offerte opgevraagd en met een AXIWI demoset hebben we kunnen testen. Dat werd allemaal heel goed geregeld. We hebben het systeem, 10 sets, dan ook aansluitend aangekocht.

Lawaaierige omgeving

Het systeem werkt goed en zorgt ook in een lawaaierige omgeving voor een zeer goede demping. Onze rondleidingen kunnen dan ook goed georganiseerd worden. Het feit dat je met een aantal mensen samen kan communiceren via de microfoon aan de headsets is een groot voordeel in vergelijking met het oude systeem dat wij gebruikten. Ik kan het systeem dan ook sterk aanbevelen.

Philippe Verstraete, CEO DRUMDRUM 

Meer info Fabrieksrondleidingen

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Lees hieronder bijvoorbeeld hoe HAK efficient een flexibel groepen bezoekers kan rondleiden met onze communicatiesystemen.