Aankomend weekend staat het NK Beach Handball voor de deur. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni wordt er in tien categorieën gestreden om de Nederlandse titel. AXIWI is gedurende het NK Beach partner van het NHV. Tijdens het NK Beach Handball zal AXIWI de scheidsrechters faciliteren met communicatiesystemen.

Beach Handball


AXIWI is het uitgelezen systeem om scheidsrechters te ondersteunen. De snelle en duidelijke communicatie in combinatie met de ‘open’ lijn verbinding, maakt AXIWI tot het ideale communicatiesysteem voor Beach Handball scheidsrechters. Beach Handball is een snel groeiende sport waarbij het spel enorm snel gaat en daarmee goede communicatie tussen scheidsrechters van essentieel belang is. Vanuit Axitour worden drie AXIWI-koffers beschikbaar gesteld voor het NK Beach Handball 2023, met eenieder drie AXIWI units en de benodigde accessoires en toebehoren.

Voordelen van AXIWI


Het is essentieel voor handbalscheidsrechters om zo direct mogelijk met de assistent-scheidsrechter te communiceren om het spel op de beste manier te leiden. Vanwege afstand, de positie van de scheidsrechters en de snelheid van het spel is dit niet altijd mogelijk.

Met het draadloze AXIWI communicatiesysteem voor handbalscheidsrechters kun je snel en direct communiceren met je collega, waardoor je bijna niets ontgaat en de wedstrijd optimaal kunt begeleiden. Je kunt zelfs met zes personen tegelijk communiceren door de open-lijn connectie. AXIWI is een draadloos, full duplex en handsfree communicatiemiddel. Ook beschikt het systeem over een goede geluiddemping, die werkt bij harde geluiden zoals het fluiten op een fluitje. 

BRON: HandbalNL