Deze review is geschreven door Martijn van der Tuin, Continuous Improvement Manager bij Ofi Cocoa Koog aan de Zaan

Regelmatig worden rondleidingen gegeven door onze fabriek aan klanten, auditors of bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. In de fabriek is veel geluid, waardoor het verhaal vaak niet goed wordt verstaan of er moet eerst een stille plek worden gezocht. Om dit te verbeteren hebben wij het Axitour AT-500 rondleidingsysteem aangeschaft.

fabrieksrondleiding-rondleidingysteem-verstaanbaar-gids
fabrieksrondleiding-rondleidingysteem-verstaanbaar-deelnemers

Verstaanbare fabrieksrondleiding

Met de korte en bondige handleiding is het systeem zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Eenmaal in de fabriek is de rondleider zeer goed verstaanbaar. Voordeel van de oortelefoons (oordopjes) is dat alsnog geluidskappen kunnen worden gebruikt om de personen te beschermen voor het geluid in de fabriek.

Het rondleidingsysteem wordt gebruikt door meerdere afdelingen. Hierbij is de oplaadkoffer erg handig, waarmee alle benodigde materialen en een laadvoorziening goed zijn beschermd én op de gewenste locatie kunnen worden gebruikt.

Meer info over fabrieksrondleidingen

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Lees hieronder bijvoorbeeld hoe HAK efficient een flexibel groepen bezoekers kan rondleiden met onze communicatiesystemen.