In mijn vrije tijd fiets ik graag met mijn partner. Het feit dat ik slechtziend ben en dat dit steeds erger wordt heeft mij ertoe gezet op zoek te gaan naar een communicatiesysteem. Met een communicatiesysteem ben ik namelijk in staat om direct en draadloos (op afstand) met mijn partner te communiceren, zodat die mij tijdig kan waarschuwen, als er gevaarlijke situaties dreigen te ontstaan, tijdens het fietsen.

Veiliger fietsen én genieten

Het fietsen met het AXIWI communicatiesysteem geeft een veilig gevoel. Doordat je gemakkelijk met elkaar op afstand kunt communiceren wordt het fietsen niet alleen veiliger, maar ook leuker. We zijn onlangs samen een dag gaan fietsen en hebben toen maar liefst 80 kilometer gefietst, dankzij het AXIWI communicatiesysteem.

Kortom, door het communicatiesysteem van AXIWI kunnen wij weer samen genieten op de fiets.

Jos en Christiane de Putter   

axiwi-communicatiesysteem-roodrunner-10-11-2022