Deze referentie is geschreven door Henk Scheele, mede-eigenaar van de Hoeksche Hoeve

Hoeksche Chips is een landbouwbedrijf in de Hoeksche Waard, waar de eigen geteelde aardappelen verwerkt worden tot chips. Iedere dag bakt Hoeksche Chips op de boerderij natuurlijke chips in 100% zonnebloemolie. Er worden alleen natuurlijke producten en geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt.

axitour-rondleidingsysteem-hoeksche-chips-groep
axitour-rondleidingsysteem-hoeksche-chips-speech
axitour-rondleidingsysteem-hoeksche-chips-fabriek

Rondleiding met Axitour rondleidingsysteem

De Hoeksche Hoeve heeft verschillende merken: Hoeksche Chips, Boerderijchips en 3 Dutch Farmers (exclusief voor de vliegvelden). Het is mogelijk om een rondleiding te boeken op het bedrijf om te zien hoe de chips wordt geproduceerd. Vanwege de soms lawaaierige omgeving is het gebruik van de oortjes van Axitour ideaal. De bezoekers waarderen de uitstekende geluidskwaliteit van het Axitour rondleidingsysteem. Hierdoor zijn de rondleidingen veel waardevoller geworden.

Over Hoeksche Chips

Onze duurzaam geteelde aardappelen zijn veel te mooi om anoniem in de massa te verdwijnen. Daarom zijn we in 2004 begonnen met het zelf maken van chips. We telen, oogsten, snijden en bakken de chips op onze boerderij in het Zuid-Hollandse ’s Gravendeel, dicht bij Dordrecht. De chips wordt met schil en al gebakken in zonnebloemolie en met alleen een beetje zeezout of met natuurlijke kruiden op smaak gebracht; en dat proeft u! Onze authentieke Hoeksche Chips is een bewuste keuze, volledig glutenvrij, lactosevrij en bevat alleen plantaardige toevoegingen. Bovendien zijn onze Hoeksche Chips Zeezout en Paprika Vegan gecertificeerd door de Vegan Society, waardoor deze onder de vega-chips vallen. Al onze zakjes chips komen rechtstreeks van onze boerderij.

Meer informatie over fabrieksrondleidingen

axitour-biedt-hak-flexibiliteit-en-efficientie-in-rondleidingen-2-groepen

Lees hieronder bijvoorbeeld hoe HAK efficient een flexibel groepen bezoekers kan rondleiden met onze communicatiesystemen.