BLACK FRIDAY AXI 2020

15% korting op het gehele Axitour assortiment

Ook bij Axitour Communication Solutions, doen we mee aan Black Friday. Wij geven van 27 November t/m 4 December 15% korting op het gehele Axitour assortiment en daarmee ook op AXIWI. Bekijk het gehele Axitour-assortiment direct via deze link www.axitour.nl/assortiment of klik op een van de afbeeldingen hieronder.

axitour-at-300-simplex-communicatie-systeem

50% korting op de refurbished AXIWI AT-320M units

Daarnaast hebben we een speciale refurbished AXI voor de AXIWI AT-320M. Op de refurbished AXIWI AT-320M units geven wij 50% korting. Hiervan hebben wij een beperkte voorraad, dus: OP = OP!

Meer informatie, de spelregels van de actie en de wijze van het plaatsen van een order staat op deze pagina beschreven.

axitour-axiwi-at-320-communicatiesysteem-sport

AXIWI assortiment

Bekijk het gehele AXIWI-assortiment direct via deze link www.axiwi.nl/assortiment of klik op een van de afbeeldingen hieronder.

Tevens is het mogelijk om op de website van AXIWI, via de AXIWI Configurator, direct een set samen te stellen en te berekenen wat deze kost. Indien u daarbij direct een offerte wil laten opmaken voorzie het ‘opmerkingen veld’ bij stap 7, in de Configurator, van de kortingscode Black Friday AXI.

start-axiwi-configurator-website

Black Friday order plaatsen bij Axitour

Heeft u Axitour producten gezien die u wil kopen met de Black Friday korting? Doe dan het volgende: 

  • Stuur een e-mail naar info@axitour.eu met als onderwerptitel Black Friday AXI. De order dient tussen 27 november en 4 december geplaatst te zijn.
  • Voorzie de e-mail van de volgende persoonlijke gegevens: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres.
  • Beschrijf duidelijk welke producten u wil aanschaffen.
  • Wij sturen u vervolgens z.s.m. de offerte met de 15% korting en verzoeken u het genoemde geldbedrag over te maken naar onze bankrekening.
  • Bij bestellingen tot €300,00 (excl. BTW) brengen wij € 8,00 aan verzendkosten in rekening. Dit geldt voor klanten uit Nederland en België. * Bestelt u vanuit een ander land, dan België of Nederland, dan brengen wij mogelijk extra verzendkosten in rekening en kunnen de voorwaarden van de regionale wederverkoper gelden. Uiteraard zal onze klantenservice u dat communiceren wanneer dat het geval is. 
  • Zodra het volledige bedrag op onze bankrekening is gestort, gaan wij de goederen direct uitleveren.

Spelregels AXIWI Black Friday Actie

  • Deze actie is internationaal geldig, personen uit binnen- en buitenland kunnen aan de actie meedoen.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • De korting is ook van kracht op artikelen van het merk AXIWI.
  • De order moet tussen 27 november en 4 december 2020 geplaatst zijn.