Babs van Eck, Secretary Manufacturing Perfetti Van Melle Benelux

 

Al enige tijd waren wij voor onze fabriek in Breda op zoek naar een geschikt communicatiesysteem om met elkaar te communiceren. De meeste systemen die we tegenkwamen boden niet alle mogelijkheden die wij zoeken, omdat de machines flink wat lawaai maken èn onze medewerkers hun handen niet vrij hebben om communicatieapparatuur te bedienen. Kortom, de begeleiding van nieuwe medewerkers en training ‘on the job’ gaven ons best wat hoofdbrekens.

axiwi-communicatie-systeem-productieomgeving-productie
axiwi-communicatie-systeem-productieomgeving-communicatie
axiwi-communicatie-systeem-productieomgeving

Optimale begeleiding 

Wij gebruikten al het rondleidingsysteem van Axitour, dat soms ook wordt ingezet als vertaalsysteem voor onze internationale meetings. Maar terug naar de fabriek: Axitour bracht ons de oplossing met de AXIWI AT-350. Met de headset met geluiddemping kunnen we 1 op 1 combinaties maken en dus optimale begeleiding op de werkvloer geven in een luidruchtige omgeving. We zijn dusdanig tevreden dat we ook voor een aantal andere locaties in Nederland tot aanschaf van deze sets zijn overgegaan.

 

Anderhalve meter

Ondanks de door Covid-19 verplichte anderhalve meter regel konden de trainingen op de vloer toch gewoon doorgaan dankzij de het gebruik van de AXIWI AT-350! De AXIWI unit is gemakkelijk in te stellen én gebruiksvriendelijk.

 

Babs van Eck, Secretary Manufacturing Perfetti Van Melle Benelux